Arhiva vesti
                   
19. Oktobar 2016.

FSS DONIRAO OPREMU KLUBOVIMA OPŠTINSKIH FUDBALSKIH SAVEZA JUGOISTOČNOG REGIONA

Prokuplje - Posle odluke Odbora za hitna pitanja o inteziviranju akcije dodele sportske opreme klubovima širom Srbije, a nakon nedavnog boravka u Surčinu i Lučanima kada su svi klubovi iz tog regiona dobili velike količine opreme i lopti, akcija FSS nastavila se u Prokuplju, kada su svi klubovi iz opštinskih fudbalskih saveza Blace, Prokuplje, Kuršumlija, Žitorađa, Lebane i Merošina dobili vredan kontigent opreme.

18. Oktobar 2016.

PRVI PUT U OPŠTINI PREŠEVO JAVNA DEBATA PRE DONOŠENjA BUDžETA

Preševo - Opština Preševo će ove godine prvi put pre usvajanja budžeta za narednu godinu organizovati javnu debatu sa građanima i korisnicima opštinskog budžeta. Debata treba da pomogne da budžet za 2017. godinu bude kvalitetniji i transparentniji od dosadašnjih, saopštio je  kabinet predsednika Opštine Preševo Šćiprima Arifija.

18. Oktobar 2016.

MINISTAR ODBRANE U PREŠEVU SA ARIFIJEM

Preševo - Ministar odbrane Zoran Đorđević rekao je u Preševu da težak posao očekuje tu  opštinu  u narednom periodu i dodao da se to naročito odnosi na uspešni fiskalni završetak godine.

18. Oktobar 2016.

PREDSTAVNICI MINISTARSTVA PRIVREDE I FONDA ZA RAZVOJ SRBIJE BORAVILI U BUJANOVCU

Bujanovac – Pomoćnik ministra privrede Dragan Ugarčić, državni sekretar u tom ministarstvu Milun Trivunac i direktorka Republičkog fonda za razvoj Srbije Slađana Backović, u društvu narodnog poslanika Nenada Mitrovića, posetili su nekoliko privrednih kolektiva u Bujanovcu.

18. Oktobar 2016.

VLADA ĆE POMOĆI OPŠTINI MEDVEĐA

Medveđa - Sastanaku premijera Vučića i ministara sa načelnicima pet okruga, kao i sa gradonačelnicima i predsednicima opština iz jugoistočne Srbije, prisustvovao je i predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić, koji je je, tom prilikom, istakao problem infrastrukture u opštini Medveđa.

 
18. Oktobar 2016.

„VREDNE RUKE“ POČETKOM NOVEMBRA

Bujanovac – U Domu kulture „Vuk Karadžić” u Bujanovcu će od  7. do 9. novembra ove godine biti održana tradicionalna izložba „Vredne ruke”, na kojoj će građani bujanovačke opštine predstaviti  svoje ručne radove.

17. Oktobar 2016.

MINISTAR PROSVETE POSETIO BUJANOVAC

Bujanovac – Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Vladi Republike Srbije Mladen Šarčević posetio je Bujanovac, gde je nakon susreta sa predsednikom bujanovačke opštine Šaipom Kamberijem, obišao i Odeljenje Ekonomskog fakulteta iz Subotice.

17. Oktobar 2016.

MINISTAR STEFANOVIĆ: POVEĆATI BROJ ALBANACA U POLICIJI

Bujanovac – „Rad policije u bujanovačkoj opštini u poslednjoj godini dana bio je uspešan. Sva četiri krivična dela su rasvetljena”, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović po završetku obilaska Policijske stanice Bujanovac.

17. Oktobar 2016.

MINISTAR ODBRANE I NAČELNIK GENERALŠTABA NA MIRATOVAČKOM POLjU

Preševo – Ministar odbrane Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišli su Zajedničke snage Vojske Srbije i MUP-a angažovane na obezbeđenju državne granice na Miratovačkom polju u blizini Preševa.

17. Oktobar 2016.

VUČIĆ I RAMA SA ALBANCIMA SA JUGA SRBIJE

Niš - Premijeri Srbije i Albanije Aleksandar Vučić i Edi Rama sastali su se u Nišu sa predstavnicima Albanaca sa juga Srbije sa kojima su razgovarali o unapređenju života u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa.

«Претходна страна   Следећа страна»