Arhiva vesti
                   

FSS DONIRAO OPREMU KLUBOVIMA OPŠTINSKIH FUDBALSKIH SAVEZA JUGOISTOČNOG REGIONA

19. Oktobar 2016.

Prokuplje - Posle odluke Odbora za hitna pitanja o inteziviranju akcije dodele sportske opreme klubovima širom Srbije, a nakon nedavnog boravka u Surčinu i Lučanima kada su svi klubovi iz tog regiona dobili velike količine opreme i lopti, akcija FSS nastavila se u Prokuplju, kada su svi klubovi iz opštinskih fudbalskih saveza Blace, Prokuplje, Kuršumlija, Žitorađa, Lebane i Merošina dobili vredan kontigent opreme. Ispred OFS Lebane opremu su dobili fudbalski klubovi Radan, Jedinstvo (Bošnjace), Jablanica (Medveđa) i Radnički (Pertate), dok OFK Merošina broji čak 15 klubova koji su dobili vrednu opremu.

Ceremoniji dodele sportske opreme u Prokuplju prisustvovali su predsednik FSS Slaviša Kokeza, zamenik generalnog sekretara FSS Jovan Šurbatović, koordinator rada mlađih selekcija FSS Mitar Mrkela i legendarni golman državnog tima Ivica Kralj.

„Ovo je nastavak naše akcije i sada je šest opštinskih saveza dobilo vrednu opremu, što je veoma značajno za ovaj deo Srbije. Fudbalski savez će, naravno, nastaviti sa ovim aktivnostima, kao i razvoju infrastrukture koja predstavlja osnov razvoja fudbala u Srbiji i svakako je jedan od prioriteta u našem radu“, rekao je Slaviša Kokeza, predsednik FSS.

Predsednik FSRIS Novica Tončev rekao je da je istočni region možda i najsiromašniji u Srbiji i da ovaj čin mnogo znači klubovima.

,, Želja mi je da zajedničkim snagama fudbalski unapredimo ovu našu lepu Srbiju, a ovo je svakako jedan od načina’’, rekao je Novica Tončev.

Izvor: Žurnal.rs, Koordinaciono telo