Arhiva vesti
                   
14. Oktobar 2016.

PREMIJER ALEKSANDAR VUČIĆ: DONOSIMO NOVAC NA JUG SRBIJE

Niš – Premijer Aleksandar Vučić je nakon sastanka sa načelnicima Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga, i gradonačelnicima i predsednicima svih opština pomenutih pet okruga, rekao da je saslušao sve gradonačelnike i predsednike opština i da su neki problem rešeni...

14. Oktobar 2016.

RAMA RAZGOVARAO SA ALBANCIMA SA JUGA SRBIJE

Beograd – Albanski premijer Edi Rama izrazio je zadovoljstvo što je u razgovoru sa predsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem imao prilike da vidi njegovu spremnost da rešava probleme Albanaca na jugu centralne Srbije.

13. Oktobar 2016.

ALBANCI SU JUGA SRBIJE U BEOGRADU SA ALBANSKIM PREMIJEROM

Beograd - Politički predstavnici Albanaca iz opština Preševo, Bujanovc i Medveđa razgovaraće u hotelu „Hajat“ u Beogradu u 15 časova sa albanskim premijerom Edijem Ramom o sveukupnom položaju Albanaca u te tri opštine.

13. Oktobar 2016.

ZAVRŠENA SEDNICA SO BUJANOVAC: JEFTINIJI PARKING

Bujanovac – Dnevni red sednice SO Bujanovac uključivao je, između ostalog, stavke kao što su rebalans budžeta, školske odbore i cenu parkinga. Sednica je počela zahtevom  odbornika Trajka Trajkovića da se u dnevni red sednice uvrsti njegov zahtev za subvenciju od pet kilograma šećera po košnici pčelarima koji imaju registrovana gazdinstva. Međutim, većina je odbila ovaj predlog, a predsednik opštine Šaip Kamberi obećao je pomoć pčelarima naredne godine.

13. Oktobar 2016.

„BEBO, DOBRODOŠLA NA SVET” - NOVI PROJEKAT U REPUBLICI SRBIJI

Beograd - Projekat elektronske evidencije beba „Bebo, dobrodošla na svet”  je novina u Srbiji. On će omogućiti roditeljima da više ne trče po šalterima, već da vrlo brzo, za svega 15 minuta na jednom mestu besplatno i bez formurala prijave svoje bebe.

13. Oktobar 2016.

KNjIŽEVNO VEČE U MEDVEĐI

Medveđa -Promocija prozno – poetske knjige „Senke naših života“ mlade autorke iz Niša Milice Doknić održala se u Medveđi.  Pomenuta autorka je do sada objavila dve knjige ,,Humanizam ljubavi i renesansa života“  i ,,Senke naših života“.

13. Oktobar 2016.

ZAJEDNIČKO MEDICINSKO ANGAŽOVANjE PRIPADNIKA ORUŽANIH SNAGA SRBIJE I NACIONALNE GARDE OHAJA – SEPTEMBAR 2016. GODINE

Zajedničko medicinsko angažovanje pripadnika Oružanih snaga Srbije i Nacionalne garde Ohaja sa posmatračima iz Oružanih snaga Angole trajalo je ukupno 15 dana, od 4. do 17.septembra na području Pčinjskog okruga, na teritoriji opština Preševo, Bujanovac i Vranje.

13. Oktobar 2016.

KONAČNA RANG LISTA UČENIKA SA PODRUČJA OPŠTINA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA KOJI SU PODNELI MOLBE NA KONKURSU ZA DODELU STIPENDIJA UČENICIMA SREDNjIH ŠKOLA ZA ŠKOLSKU 2016/2017 GODINU

Komisija Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa za dodelu dodelu đačkih stipendija učenicima srednjih škola na području opština Preševo, Bujanovac i Medveđa školske 2016/2017 godine...

12. Oktobar 2016.

VLADA SRBIJE: SASTANAK PREMIJERA ALEKSANDRA VUČIĆA SA RUKOVODSTVIMA PET OKRUGA

Beograd, Niš, Bujanovac – U okviru sedmodnevnog boravka Vlade Republike Srbije u Nišu, u kome će premijer Aleksandar Vučić sa članovima Vlade boraviti od 13. do 19. oktobra, premijer i ministri će posetiti i ostala mesta na jugu Srbije.

12. Oktobar 2016.

ŽBEVAC I KLENIKE: BESPLATAN PRIBOR ZA PRVAKE

Bujanovac – Zoran Milošević, sekretar za obrazovanje i naučno istraživačku delatnost Vlade  AP Vojvodine   darivao je kompletima školskog pribora prvake osnovnih škola „Bora Stanković“ u Kleniku i „Dragomir Trajković“ u Žbevcu u bujanovačkoj opšt

«Претходна страна   Следећа страна»