Arhiva vesti
                   
25. Oktobar 2016.

NA USAVRŠAVANjE U INOSTRANSTVO: VASPITAČI, UČITELjI, NASTAVNICI, PEDAGOZI I PSIHOLOZI IZ ŠKOLA

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Na usavršavanje u inostranstvo ubuduće će moći da idu vaspitači iz vrtića, kao i učitelji, nastavnici, pedagozi i psiholozi iz škola. Dovoljno je samo da obrazovne ustanove u kojima rade spreme konkursne prijave za program EU Erazmus plus.

25. Oktobar 2016.

KONKURS ZA BESPLATNU JEDNOGODIŠNjU PODRŠKU UDRUŽENjIMA GRAĐANA

Grantid Centar za društveno odgovorni konsalting poziva organizacije civilnog društva da konkurišu za besplatnu jednogodišnju stručnu podršku u razvoju i prikupljanju sredstava. U okviru svoje socijalne misije, Granted raspisuje prvi poziv pod nazivom Dobar dan za grant, na osnovu koga će tri odabrane organizacije civilnog društva u periodu od godinu dana dobiti besplatnu stručnu podršku neophodnu za organizacioni razvoj i samostalno prikupljanje sredstava.

25. Oktobar 2016.

U PČINjSKOM OKRUGU NEMA BOLESTI „PLAVOG JEZIKA“

Bujanovac –  „Na području Pčinjskog okruga  nema bolesti plavog jezika koja napada ovce, koze  i goveda, a uglavnom je prenose komarci“, rekao je Miodrag Milković, direktor Veterinarske stanice u Bujanovcu, čiji delokrug nadležnosti, osim bujanovačke, pokriva i preševsku opštinu.

24. Oktobar 2016.

U MEDVEĐI ODRŽANA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

Medveđa - U Medveđi je održana 9.sednici Skupštine opštine, a na dnevnom redu bile su dve tačke, od kojih je jedna donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Medveđa za 2016.godinu.

24. Oktobar 2016.

U DOM ZDRAVLjA U BUJANOVCU STIGLO 1.100 VAKCINA

Bujanovac – „Svi građani koji žele da na vreme steknu iminitet na virus sezonskog gripa mogu da se vakcinišu u Domu zdravlja u Bujanovcu“, kaže dr Lela Jovanović, direktorka ove zdravstvene ustanove „Dopremljeno je 1.100 doza vakcina za besplatnu vakcinaciju“, kaže ona.

24. Oktobar 2016.

KONKURS ZA UČEŠĆE MLADIH U PROGRAMU RADNIH PRAKSI

Beogradska otvorena škola (BOŠ) poziva mlade sa teritorije Srbije da se prijave za učešće u programu kvalitetnih radnih praksi koji BOŠ realizuje u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Solidar Suisse – Kancelarije u Srbiji, kao i Američke privredne komore (AmCham).

21. Oktobar 2016.

NASTAVAK POMOĆI ZA „SIMPO“

Vranje, Bujanovac - Proizvodne pogone „Simpa“ u Vranju i Bujanovcu posetili su Milun Trivunac, državni sekretar u Ministarstvu privrede, Dragan Ugričić pomoćnik ministra u tom ministarstvu, Slađana Backović, direktorka Fonda za razvoj Srbije i Dejan Vukotić, direktor Agencije za osiguranje finansiranja izvoza.

21. Oktobar 2016.

U VRANjU DODELjENE ZAHVALNICE POVODOM ZAJEDNIČKOG MEDICINSKOG ANGAŽOVANjA

Vranje - Dodela zahvalnica za podršku i pomoć u realizaciji zajedničkog angažovanja medicinskih timova Ministarstva odbrane, Vojske Srbije i Nacionalne garde Ohaja na teritoriji Pčinjskog upravnog okruga održana je  u sali Doma Vojske u Vranju.

21. Oktobar 2016.

KUD „SOKO“: ČEŠKA UMESTO UKRAJINE

Bujanovac – Mada je bilo najavljeno da će krajem novembra boraviti u Ukrajini, dvadesetak članova bujanovačkog Kulturno umetničkog društva „Soko”, 2. novembra ove godine otptovaće u Češku.

21. Oktobar 2016.

VIŠE ULAGANjA U OŽIVLjAVANjE ČUVENOG ISTORIJSKOG LOKALITETA CARIČIN GRAD

Leskovac, Medveđa - Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, načelnik Jablaničkog upravnog okruga Božidar Stojiljković, predsednici opština Medveđa, Bojnik, Vlasotince, i zamenik predsednika opštine Lebane prisustvovali su radnom sastanku na kome se govorilo o planovima o zajedničkim ulaganjima u oživljavanje čuvenog istorijskog lokaliteta Caričin grad, nedaleko od Lebana.

«Претходна страна   Следећа страна»