Arhiva vesti
                   
11. Februar 2014.

ALBANCI ĆE NAJVEROVATNIJE IMATI JEDNOG PREDSTAVNIKA U IZBORNOJ TRCI

Pokret za demokratsko delovanje Rize Halimija će najverovatnije biti jedina albanska partija sa juga Srbije koja neće bojkotovati vanredne parlamentarne izbore zakazane za 16. mart.

11. Februar 2014.

POLITIČKIM I INSTITUCIONALNIM PREDSTAVNICIMA ALBANACA PREŠEVA I BUJANOVCA

Poštovani, Krajem novembra 2013. godine, kao politički i institucionalni predstavnici Albanaca Preševa i Bujanovca uputili ste dopis...

11. Februar 2014.

HALIMI: PDD IZLAZI NA IZBORE

Preševo - Predsednik Partije za demokratsko delovanje (PDD) Riza Halimi izjavio je da je skupština te stranke odlučila da učestvuje na parlamentarnim izborima 16. marta.

10. Februar 2014.

STANKOVIĆ I AMBASADOR FINSKE U BUJANOVCU

U petak 7. februara predsednik Koordinacionog tela profesor Zoran Stanković sastao se u Bujanovcu sa ambasadorom Finske Nj.E. Pekom Orpanom. Ovo je bila prva poseta ambasadora Orpane Bujanovcu i prilika da se upozna sa aktivnostima Koordinacionog tela...

10. Februar 2014.

ALBANCI SA JUGA SRBIJE BOJKOTUJU IZBORE

Bujanovac/Preševo/Medveđa – Lideri pet albanskih političkih partija doneli su odluku da bojkoju predstojeće prevremene parlamentarne izbore. Stav nije jedinstven jer će odluku o eventualnom učešću na izborima Partija za demokratsko delovanje (PDD), čiji je lider Riza Haljimi, doneti u ponedeljak, 10. februara.

7. Februar 2014.

AMBASADOR FINSKE POZIVA ALBANCE NA IZBORE

Bujanovac –Ambasador Finske u Srbiji Peka Orpana razgovaro je u Bujanovcu sa predsednikom opštine Nagipom Arifijem o učešću Albanaca na parlamentarnim izborima 16. marta, objavili su lokalni mediji.

6. Februar 2014.

POZIV ZA MEDIJE - 06.02.2014.

Predsednik Koordinacionog tela, Zoran Stanković, prisutvovaće „BUJANOVAČKOJ AGORI II“ 7. febrara u  Domu kulture u Bujanovcu, gde će diskutovati o perspektivama saradnje mladih u Bujanovcu. Predsednik Koordinacionog tela, Zoran Stanković, sa ambasadorom Finske u Srbiji, Pekom Orpanom, obići će i srednje škole u ovoj opštini.

Agenda

6. Februar 2014.

PREGOVORI STRANAKA SA JUGA SRBIJE

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, Zoran Stanković, izjavio je da očekuje da će do kraja nedelje lideri albanskih partija sa juga Srbije doneti odluku da li će izaći na vanredne parlamentarne izbore.

4. Februar 2014.

U POTPUNOSTI OPREMLjENO VANBOLNIČKO PORODILIŠTE U PREŠEVU

Preševo – U Preševu je u potpunosti obnovljeno  vanbolničko porodilište i nabavljena je sva neophodna oprema. U prizemlju preuređenog dela zgrade smešteno je odeljenje ginekologije, a na spratu su dve sale za porođaj i stacionarni blok.

3. Februar 2014.

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O BESPLATNOJ PRAVNOJ POMOĆ

Ministarstvo  pravde i državne uprave, Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Opština Bujanovac, Advokatska komora Niša i Partneri za demokratske promene Srbija

Pozivno pismo Preuzmi dokument

Dnevni red Preuzmi dokument

«Претходна страна   Следећа страна»