Arhiva vesti
                   

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O BESPLATNOJ PRAVNOJ POMOĆ

3. Februar 2014.

Ministarstvo  pravde i državne uprave, Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Opština Bujanovac, Advokatska komora Niša i Partneri za demokratske promene Srbija

Pozivaju Vas na

Javnu raspravu o Nacrtu zakona o besplatnoj pravnoj pomoć

Koja će se održati u utorak, 4. februara 2014. godine, 13.15 – 15.00 časova

U maloj sali Doma kulture u Bujanovcu

Učesnicima će se obratiti Nagip Arifi, predsednik Opštine Bujanovac, prof. dr Zoran Stanković, Predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, a nacrt Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći, predstaviće Neđo Jovanović, Državni sekretar u Ministarstvu pravde i državne uprave,  članovi Radne grupe za izradu Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći, Dragi Krstić, Predsednik AK Niša i Blažo Nedić, Partneri za demokratske promene Srbija, dok će advokati angažovani u radu Službe besplatne pravne pomoći podeliti iskustva iz svoje dosadašnje prakse.

Pozivamo sve građane kao i stručnu javnost da se upoznaju sa radnim tekstom Nacrta zakona o besplatnoj pravnoj pomoći (dostupan na adresi adresi http://www.mpravde.gov.rs/sekcija/53/radne- verzije-propisa.php ) i da daju svoje komentare na ovaj Nacrt.

U prilogu dostavljamo dnevni red ovog skupa.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite najkasnije do ponedeljka, 3. februara 2014. do 15:00 na adresu office@partners-serbia.org ili na telefon 011/32-31-551.

Pozivno pismo
Preuzmi dokument

Dnevni red
Preuzmi dokument