Arhiva vesti
                   
12. Avgust 2013.

BESPLATNI ZDRASTVENI PREGLEDI U MEDVEĐI

U utorak 13. avgusta 2013. godine od 10.00 do 15.00 časova, u prostorijama Osnovne škole u Gornjem Gajtanu, Vojska Srbije u saradnji sa opštinom Medveđa, organizuje besplatne zdrastvene preglede članova mesne zajednice Gajtan.

9. Avgust 2013.

PREZENTACIJA EKONOMSKOG PROGRAMA ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA MALIM I SREDNjIM PREDUZEĆIMA U MEDVEĐI

Koordinaciono telo za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa donelo je odluku da bude ponovljen konkurs za dodelu bespovratnih...

8. Avgust 2013.

ČESTITKA ZA RAMAZANSKI BAJRAM - 2013

U ime Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, i u svoje lično ime, povodom predstojećeg praznika Ramazanskog bajrama, svim vernicima islamske veroispovesti upućujem čestitke...

7. Avgust 2013.

VEB PORTAL TITULI I NA SRPSKOM JEZIKU

Bujanovac – Privatni veb portal „Titulli“(Naslovi) iz Bujanovca počeo je  da objavljuje vesti i na srpskom jeziku zahvaljujući pomoći Ministrastvo kulture i informisanja.

6. Avgust 2013.

BESPLATNA ŠKOLA SRPSKOG JEZIKA (Video)

Služba Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, uz podršku ambasade Velike Britanije, i ove godine organizuje besplatnu školu srpskog jezika.

5. Avgust 2013.

BUJANOVAC DOBIJA TRANSFER STANICU ZA OTPAD I PREČISTAČ OTPADNIH VODA

Bujanovac - Opština Bujanovac najavila je da će u naredne dve godine dobiti transfer stanicu za upravljanje otpadom i postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, čime bi se u velikoj meri rešili ekološki problemi.

«Претходна страна