Архива вести
                   

МЕЂУНАРОДНИ САМИТ ЛИДЕРСТВА У ПРЕШЕВУ

26. децембар 2022.

Бујановац – Београд - У Прешеву се у суботу одржава Самит за развој лидерства који окупља учеснике са Балкана, а на скупу ће Бујановац као један од панелиста представљати проф. др Љуљзим Расхити, предавач маркетинга и економије на државним универзитетима у Скопљу, Тетову и Приштини.

Ова конференција у организацији ЛАЕП-а једна је у низу која се организује за локалне заједнице широм света. Покрива теме као што су иновације, ИТ и савремене технологије, предузетништво, развој каријере и мотивационе приче које стимулишу лидерство и успех код младих.

Како објашњава др Расхити, мисија ЛЕАП-а чији је и он део је стварање међународне платформе која помаже младим појединцима да развију своје личне и професионалне вештине кроз рад у међународном окружењу.

„Циљ нам је да развијамо етичке и моралне принципе код младих јер верујемо да је потенцијал младих покрет за будућност, за боље сутра. Организација на Балкану има више од 250 регистрованих чланова из целог региона, који су вољни да добровољно учествују у ЕУ пројектима“, каже Расхити.

Извор: Бујановачке, Служба Координационог тела