Архива вести
                   
14. новембар 2022.

ЂАЦИ МЕДИЦИНСКОГ СМЕРА „СВЕТОГ САВЕ“ ГРАЂАНИМА НА ТРГУ У БУЈАНОВЦУ МЕРИЛИ ШЕЋЕР И ПРИТИСАК

Бујановац – Београд - Ученици четвртог разреда Средње школе “Свети Сава” смер медицинска сестра-васпитач, у сарадњи са Црвеним крстом, организовали су на градском тргу акцију мерења крвног притиска и шећера у крви.

10. новембар 2022.

ДЕМИНЕРИ У АКЦИЈИ КОД БОРОВЦА И БАЗЕ „ЈУГ“

Бујановац – Београд - На подручју Боровца и војне базе „Југ“ код Бујановца почиње чишћење територије од касетне муниције заостале после НАТО бомбардовања, речено је у општинском Штабу за ванредне ситуације.

9. новембар 2022.

КАКО ЈЕ КЛИНОВАЦ ДОБИО НАДИМАК "АКАДЕМСКО СЕЛО"

Бујановац – Београд - Село Клиновац деценијама уназад важи за "академско село". Истраживачи овог краја приповедају да је у овом малом селу у Пчињском округу које је према попису из 2002. бројало 539 становника, готово свака кућа дала је бар једног академског грађанина, те да је из Клиновца у бели свет отишло најмање десетак доктора наука.

7. новембар 2022.

УЛИЦА СТЕПЕ СТЕПАНОВИЋА У БУЈАНОВЦУ ЗАВРШЕНА ПРЕ РОКА

Бујановац – Београд - Реконструкција дела улице Војводе Степе Степановића у центру Бујановца завршена је у суботу, пре предвиђеног рока.

4. новембар 2022.

ЂАЦИ ИЗ „СЕЗАИ СУРОИ“ ПОКАЗАЛИ ЗНАЊЕ НА РЕГИОНАЛНОМ ТАКМИЧЕЊУ У ЛЕСКОВЦУ

Бујановац – Београд -  Ученици бујановачке Средње школе „Сезаи Сурои“ учествовали су на регионалном такмичењу „Пословни изазов“ у Лесковцу, а један од њих – Ћетин Аћифи, ученик четвртог разреда, са екипом својих вршњака из  других школа, освојио је треће место на овом  такмичењу.

4. новембар 2022.

УМАЊЕНИ РАЧУНИ ЗА ГРЕЈАЊЕ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  Октобарски рачун за грејање из градске бујановачке топлане  биће умањен због одлагања почетка грејне сезоне, кажу у ЈП “Комуналац”.

3. новембар 2022.

ЖБЕВАЦ ДОБИЈА НОВИ БУНАР- КРЕЋУ РАДОВИ

Бујановац – Београд -  Радови на изградњи бунара за решавање проблема водоснабдевања у селу Жбевац почињу ових дана.

2. новембар 2022.

НОВЕ УЛИЦЕ У БИЉАЧИ, АРИФИ ОБИШАО РАДОВЕ

Бујановац – Београд -  У селу Биљача приводе се крају инфраструктурни пројекти вредни 5 милиона динара, саопштено је из Општине Бујановац.

1. новембар 2022.

НА МЕСТУ СТАРОГ БИОСКОПА У ПРЕШЕВУ У ПЛАНУ ИЗГРАДЊА КОНГРЕСНОГ ЦЕНТРА

Прешево – Београд - Уместо некадашњег биоскопа “Крашница”, који је предвиђен за рушење, у Улици Саве Ковачевића Прешевљани ће добити мултифункционални конгресни центар, у коме је планирана изградња конференцијске сале са 262 места или сала Скупштине.

«Претходна страна