Архива вести
                   
23. новембар 2022.

ЂАЦИ ШКОЛЕ „СЕЗАИ СУРОИ“ ОСВОЈИЛИ 100.000 ДИНАРА НА УНИЦЕФОВОМ ТАКМИЧЕЊУ

Бујановац – Београд -  Ученици бујановачке Средње школе „Сезаи Сурои“ освојили су 100.000 динара на такмичењу Уницефа. Такмичење је одржано од 14. до 16. новембра у Београду, а још само четири школе су успеле да освоје награду и износ од 100.000 динара.

23. новембар 2022.

ЛОВНИ ТУРИЗАМ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  На територији бујановачког ловишта постављено је осам чека, хранилишта и солишта за дивљач, у оквиру пројекта „Фото-лов без граница“, каже управник ловишта, Никола Вељковић.

23. новембар 2022.

МЛАДИ И БЕЗБЕДНОСТ

Бујановац – Београд – Центар за слободне изборе и демократију (ЦеСИД) организовао  je округли сто „Млади и безбедност“, у оквиру кога је представљен извештај са резултатима истраживања које је ова организација спровела током септембра 2022. године.

22. новембар 2022.

СЛУЖБА „ПОМОЋ У КУЋИ“ ПОЧЕЛА СА РАДОМ У МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Београд - Најстаријим становницима Медвеђе, којима је потребна помоћ у кући, током зиме ће у набавци намирница, лекова, плаћању рачуна и одржавању хигијене помагати геронтодомаћице.

22. новембар 2022.

ГУСЛАРСКО ВЕЧЕ У МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Београд – У великој сали Културног центра, одржан је ревијални концерт гуслара. Организатор је Удружење гуслара и писаца епске поезије „Горња Јабланица” из Медвеђе у сарадњи са Културним центром.

21. новембар 2022.

БСК ДОБИО ЛОПТЕ ОД РУКОМЕТНОГ САВЕЗА

Бујановац – Београд -  Рукометни савез Србије  поклонио је бујановачком  клубу БСК двадесет лопти, а најављена је и донација спортске опреме.

18. новембар 2022.

УМЕТНИЧКА МУЗИКА НА ЈУГУ

Медвеђа – Београд – У Културном центру општине Медвеђа одржан је четврти концерт из серије „Уметничка музика на југу“  у оквиру пројекта који је подржало Министарство културе и информисања Републике Србије.

17. новембар 2022.

ОПШТИНА ИСПЛАЋУЈЕ 7,8 МИЛИОНА ГРАЂАНИМА ЗА ШТЕТУ ОД ОЛУЈЕ У ЈУНУ

Бујановац – Београд -  За штету на објектима и пољопривредном земљишту насталу услед невремена које је погодило Бујановац и околна села јуна ове године Општина ће грађанима исплатити 7,8 милиона динара, кажу у општинском Штабу за ванредне ситуације.

17. новембар 2022.

ОДЛАЖУ СЕ ИЗБОРИ ЗА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ

Бујановац –  Београд -  Избори за савете месних заједница у општини Бујановац неће бити одржани 4. децембра, како је раније било одлучено, већ се одлажу, а нови датум ће бити накнадно утврђен. Одлуку о прекиду свих изборних радњих донео је председник Скупштине општине Бујановац, Енвер Рамадани.

16. новембар 2022.

У БУЈАНОВЦУ АСФАЛТИРАНО 11 УЛИЦА У КОЈИМА ЖИВЕ РОМИ

Бујановац – Београд -  У бујановачким насељима у којима живе Роми асфалтиране су још две улице, кажу у организацији “Ромски сан”.

«Претходна страна   Следећа страна»