Архива вести
                   
18. јун 2021.

НА ЕКОНОМСКОМ ФАКУЛТЕТУ У БУЈАНОВЦУ ЗА НОВЕ СТУДЕНТЕ 90 МЕСТА НА БУЏЕТУ

Бујановац – Београд -  Новој генерацији студената на Економском факултету у Бујановцу на располагању је 90 места на првој години основних академских студија.

18. јун 2021.

ЦАРИНИЦИ СПРЕМНИ ЗА ПОЧЕТАК ТУРИСТИЧКЕ СЕЗОНЕ, НА ПРЕЛАЗУ ПРЕШЕВО БЕЗ ГУЖВИ

Прешево – Београд - На граничном прелазу Прешево осећа се да туристичка сезона  почиње, па иако за сада нема задржавања, очигледан је већи број путника. Последњих дана број путника се повећао, али је то далеко од гужви које знају да се створе у јеку сезоне...

17. јун 2021.

САСТАНАК ПРЕДСЕДНИКА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА СА ВИСОКИМ КОМЕСАРОМ ОЕБС-А ЗА НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ И АМБАСАДОРОМ МИСИЈЕ ОЕБС У СРБИЈИ

Београд – Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, састао се са Високим комесаром ОЕБС- а...

17. јун 2021.

УЧИТЕЉ ЂУСА ПОСТАО АМБАСАДОР

Бујановац – Београд -  Слађан Петровић Ђуса, учитељ у бујановачкој ОШ „ Бранко Радичевић“, постао је амбасадор Смарт заједнице која на глобалном нивоу повезује иновативне едукаторе и наставнике, чији је циљ повезивање наставе и технологије.

17. јун 2021.

ПОСЛАНИЦИ ИЗ БУЈАНОВЦА САСТАЛИ СЕ СА АМБАСАДОРОМ ТУРСКЕ

Бујановац – Београд -  Народни посланици из Бујановца, Надије Бећири и Шаип Камбери, разговарали су са амбасадором Турске у Београду Хамијем Аксојом о потенцијалним инвестицијама ове земље у општине Бујановац, Прешево и Медвеђа.

15. јун 2021.

ХУМАНТИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА „ДЕЦА СУ ДАР ОД БОГА“ ОБРАДОВАЛА МАЛЕ МАТУРАНТКИЊЕ

Медвеђа – Београд - Далибор Цветковић, вероучитељ и председник Хуманитарне организације „ Деца су дар од Бога“ неколицини ученица завршног разреда школе у којој предаје, обезбедио је све што им је потребно за малу матуру.  И ту није крај поклонима, јер је Далибор послао још пет хаљина, торби и ципела широм Србије.

15. јун 2021.

ШТЕФАНЕК У СРЕДУ У БУЈАНОВЦУ, ТРАЖИ СУСРЕТ СА АРИФИЈЕМ

Бујановац – Београд - Председник Спортског савеза Србије (ССС) Давор Штефанек посетиће у среду,16. јуна Бујановац где ће бити гост локалног Спортског савеза, а постоји и могућност да се сусретне са председником општине Нагипом Арифијем.

14. јун 2021.

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ СА БУЈАНОВЧАНИМА: ЦРКВА ЋЕ УВЕК БИТИ УЗ ВАС

Бујанова – Београд -  Бујановчани  су у недељу, 13. јуна  у порти градске цркве дочекали патријарха српског Порфирија и пожелели да им чешће долази, а он њима поручио да ће Црква увек бити са њима.

14. јун 2021.

ПАТРИЈАРХ СА ТАСИЋИМА У БУЈАНОВЦУ НАВИЈАО ЗА НОВАКА

Бујановац – Београд -  Осим што се обратио верницима у храму Светог Петра и Павла, партијарх СПЦ Порфирије обишао је у недељу и неколико српских породица са више деце у Бујановцу  и  поделио им издашне поклоне.

14. јун 2021.

ВУЧИЋ У МАНАСТИРУ ПРОХОР ПЧИЊСКИ: ДА ВАМ ОБЕЗБЕДИМО ОПСТАНАК У БУЈАНОВЦУ, ДА ПОКРЕНЕМО ГУМОПЛАСТИКУ И БУЈАНОВАЧКУ БАЊУ

Бујановац – Београд -  На прослави 950 година манастира Свети Прохор Пчињски председник Србије Александар Вучић поручио је окупљеним грађанима  да ће радити на томе да обезбеди њихов опстанак у Бујановцу.

«Претходна страна   Следећа страна»