Архива вести
                   
28. јули 2020.

АРИФИ ПРЕУЗЕО ДУЖНОСТ: РЕБАЛАНС БУЏЕТА ПРВИ ПОТЕЗ

Бујановац - Нагип Арифи у понедељак је и званично преузео дужност председника општине Бујановац пошто је на седници СО у среду добио 25 гласова одборника.

 

28. јули 2020.

ОД СЕПТЕМБРА НАСТАВА И У ШКОЛИ И КОД КУЋЕ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Министар просвете Младен Шарчевић каже да се интензивно ради на припреми различитих модела за наставу од јесени и да ће старији ученици и средњошколци вероватно имати...

27. јули 2020.

ПОЗИВ ЗА ФЕТИСОВ НАГРАДЕ ЗА НОВИНАРСТВ (РОК: 1. АВГУСТ 2020)

Женева – Позив за Фетисов награде за новинарство (ФЈА) је отворен до 1. августа.

 

27. јули 2020.

НАГРАДНИ ИЗАЗОВ: ПРИЧЕ О ПРИЈАТЕЉСТВУ (РОК: 29. ЈУЛ 2020)

У циљу обележавања Међународног дана пријатељства, ЕУ инфо кутак у Нишу позива све заинтересоване особе да пошаљу своју кратку причу о пријатељству и освоје награде за себе и свог пријатеља или пријатељицу.

 

27. јули 2020.

ЛОНЧАР: ОБОЛЕЛИ ИЗ БУЈАНОВЦА И ПРЕШЕВА ИДУ У ЛЕСКОВАЦ

Бујановац - Оболели од короне из Бујановца и Прешева у наредним данима иду на лечење у Лесковац, рекао је у Дневнику РТС министар здравља Златибор Лончар.

 

27. јули 2020.

НУНС ОСУДИО ПРЕТЊЕ НОВИНАРУ БУЈАНОВАЧКИХ ДОК ЈЕ ФОТОГРАФИСАО БАШТЕ КАФИЋА

Бујановац, Београд - Независно удружење новинара Србије (НУНС) је најоштрије осудило претње упућене новинару портала Бујановачке Николи Стевановићу и позвало надлежно тужилаштво и полицију да под хитно покрену поступак и утврде идентитет преступника.

 

27. јули 2020.

ПОЧЕЛА ПОДЕЛА ПАКЕТА ПОМОЋИ ЗА ЖЕНЕ ЖРТВЕ НАСИЉА СА ЈУГА СРБИЈЕ

Врање, Бујановац - Уз подршку Британске амбасаде у Републици Србији, а у партнерству са А11 - Иницијативом за економска и социјална права, Одбор за људска  права Врање је започео велику хуманитарну акцију поделе 40 пакета помоћи,  која је због избијања пандемије КОВИД-19, намењена вишеструко угроженим  женама...

 

27. јули 2020.

ЈАБЛАНИЧКИ ОКРУГ: 37 НОВООБОЛЕЛИХ, МЕЂУ ЊИМА ДВОЈЕ ДЕЦЕ

Лесковац, Медвеђа - У Јабланичком округу су у току последња 24 сата на корона вирус тестиране 184 особе, међу којима је потврђено 37 нових случајева заразе, од тога два међу децом.

 

24. јули 2020.

ПОЗИВ ДЕСКА КРЕАТИВНА ЕВРОПА СРБИЈА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ IN - HOUSE ОБУКЕ У КУЛТУРИ (РОК: 10. АВГУСТ 2020)

Деск Креативна Европа Србија позива све установе културе и организације цивилног друштва да поднесу предлоге за учешће у програму in-house обуке, која подразумева директан рад са тимом јавне установе или удружења грађана које се пријављује.

 

24. јули 2020.

ИСТРАЖИВАЊЕ: РЕЦИ НАМ КАКО КОВИД19 УТИЧЕ НА ТЕБЕ И ТВОЈЕ СТУДИРАЊЕ?

Крајем априла смо вас питали како су пандемија и ванредно стање утицали на вас, и како су се факултети прилагодили. Сада су на већини факултета прошли јунски и јулски испитни рок, па нас интересује какви су вам сада утисци.

 

«Претходна страна   Следећа страна»