Архива вести
                   
24. јули 2020.

ЗАПОСЛЕНИМА ОД ДРЖАВЕ ПО 18.000 ДИНАРА

Београд - Министар финансија Синиша Мали потврдио је да ће сви запослени код предузетника, у малим и средњим предузећима, од државе добити 60 одсто минималне зараде већ до 10. августа, а затим и у септембру. Он је истакао да је држава нашла начин да издвоји директна новчана средства за привреду и запослене.

 

24. јули 2020.

ЈОШ 20 ПОЗИТИВНИХ НА КОРОНУ У БУЈАНОВЦУ, УКУПНО 93

Бујановац – За још 20 мештана општине Бујановац је у четвртак потврђено да су заражени корона вирусом, чиме је укупан број потврђених случајева са 73 за два дана нарастао на 93.

 

24. јули 2020.

АРСИЋ: НИ АЛБАНЦИ НИСУ СРЕЋНИ ШТО СУ САМИ ФОРМИРАЛИ ВЛАСТ

Бујановац  – Сигуран сам да ни политички лидери Албанаца нису срећни због начина на који је формирана општинска власт, рекао је дојучерашњи заменик председника општине Бујановац Стојанча Арсић у среду на конститутивној седници скупштине.

 

23. јули 2020.

КОНКУРС МИНИСТАРСТВА КУЛТУРЕ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ Е-МОБИЛНОСТИ УМЕТНИКА (РОК: 20. СЕПТЕМБАР 2020)

Министарство културе и информисања је расписало нови Конкурс за суфинансирање е-мобилности уметника.

 

23. јули 2020.

ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА СТИЖУ РЕШЕЊА ЗА ДОПРИНОСЕ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Пореска управа је саопштила је да је у току уручење решења за уплату доприноса за обавезно социјално осигурање пољопривредника за 2020. годину, за осигуранике којима се обавеза утврђује решењем пореског органа.

 

23. јули 2020.

ШТА ТРЕБА ДА РАДИТЕ АКО СТЕ ДОБИЛИ ПОЗИВ ЗА ВОЈНУ ВЕЖБУ

Врање - Центар Министарства одбране Врање је објавио  саопштење о обустави позивања ради вршења војне, радне и материјалне обавезе.

 

23. јули 2020.

ПРЕДСТАВНИЦИ АЛБАНСКИХ ПАРТИЈА У БУЈАНОВЦУ САМОСТАЛНО ФОРМИРАЛИ ВЛАСТ

Бујановац - На конститутивној седници у Бујановцу представници четири албанске партије су сами формирали локалну власт. Ово је први пут после 18 година да власт у Бујановцу...

23. јули 2020.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ ПОДЕЛИЛА ПОМОЋ ФИРМАМА КОЈЕ НИСУ РАДИЛЕ У ВАНРЕДНОМ СТАЊУ

Бујановац – Општина Бујановац је поделила је 9,12 милиона динара помоћи предузетницима, власницима радњи и свима којима је био забрањен рад током ванредног стања због епидемије ковид19.

 

23. јули 2020.

У ПЛАНУ ГРАДЊА СПОРТСКОГ КОМПЛЕКСА СТАДИОН ПРЕШЕВО

Прешево - Општина Прешево је потврдила Урбанистички пројекат за изградњу спортског комплекса Стадион Прешево на потезу између улица Салвадора Аљендеа и Ћемал Шеху.

 

23. јули 2020.

ВАТЕРПОЛО БАЗЕН У СИЈАРИНСКОЈ БАЊИ ДАНАС ПОЧИЊЕ СА РАДОМ

Медвеђа - Ватерполо базен у Сијаринској Бањи данас отвара сезону, а са радом почиње у 10 часова, уз поштовање свих епидемиолошких мера и препорука, наводе надлежни из овог туристичког места.

 

«Претходна страна   Следећа страна»