Архива вести
                   
30. јули 2020.

БУЈАНОВАЧКИ ДОМ ЗДРАВЉА ДОБИО НОВИ РЕНДГЕН АПАРАТ

Бујановац - Због честих кварова рендген апарата у бујановачком Дому здравља, што умногоме отежава ионако тешку борбу лекара против корона вируса, ова здравствена установа је од Министарства здравља и републичког Кризног штаба добила нов рендген.

 

29. јули 2020.

ОТВОРЕН 4. НАГРАДНИ КОНКУРС „ФОНДА СВЕТЛАНА ЂУРЂЕВИЋ ЛУКИЋ“ ЗА СТУДЕНТСКЕ РАДОВЕ О ТЕМИ ЉУДСКЕ БЕЗБЕДНОСТИ (РОК: 30. СЕПТЕМБАР 2020)

Центар за истраживање јавних политика је расписао четврти годишњи позив за студенте основних, специјалистичких, мастер и докторских студија у Републици Србији за учешће у наградном конкурсу Фонда „Светлана Ђурђевић Лукић“.

 

29. јули 2020.

ДИРЕКТОКА ДОМА ЗДРАВЉА ТРАЖИЛА УВОЂЕЊЕ ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Бујановац - Директорка Дома здравља у Бујановцу Лела Јовановић је на седници Штаба за ванредне ситуације  затражила да се у Бујановцу уведе полицијски час.

 

29. јули 2020.

СРПСКЕ СТРАНКЕ БОЈКОТУЈУ СКУПШТИНУ

Бујановац – Пошто су напустили конститутивну седницу СО Бујановац прошле среде, одборници српских странака се нису појавили ни на јучерашњем заседању локалног парламента у Дому културе, где се седница одржала из епидемиолошких разлога.

 

29. јули 2020.

НА ГРАНИЧНОМ ПРЕЛАЗУ ПРЕШЕВО ОТКРИВЕН КАМИОН СА 14 МИГРАНАТА

Прешево  - Цариници су на граничном прелазу Прешево заједно са полицијом у илегалном преласку границе спречили 14 миграната који су били у камиону мађарских регистарских ознака, а који је из Грчке ка Београду превозио вештачко ђубриво.

 

29. јули 2020.

У МЕДВЕЂИ ТРЕЋИНА ТЕСТИРАНИХ ПОЗИТИВНА НА КОРОНУ, ШТАБ НАЈАВЉУЈЕ РИГОРОЗНИЈУ КОНТРОЛУ

Медвеђа - Општински штаб за ванредне ситуације општине Медвеђа је саопштио да је од 21 тестиране особе њих 6 позитивно на корона вирус, што је трећина од укупног броја тестираних.

 

28. јули 2020.

ЕВРОПСКА КОМИСИЈА: УСПОСТАВЉАЊЕ И ТЕСТИРАЊЕ ИНТЕГРИСАНИХ ИНТЕРВЕНЦИЈА УСМЕРЕНИХ НА ПОДРШКУ ЉУДИМА У РАЊИВИМ СИТУАЦИЈАМА (РОК: 15. ОКТОБАР 2020)

Позив Европске комисије има за циљ да подржи иновативне и експерименталне пројекте на локалном/регионалном нивоу који имају за циљ успостављање свеобухватних...

28. јули 2020.

СТАНКОВИЋ: НЕ ПРЕПОРУЧУЈЕМ НИКОМЕ ДА ПОТЦЕЊУЈЕ СРБИЈУ

Београд - Безбедносно и политичко стање на југу централне Србије је стабилно, нема  међунационалних нити било којих других тензија и не постоји могућност да неке неодговорне и провокативне изјаве и понашање људи, на овим просторима изазову било какву напетост.

28. јули 2020.

РФЗО ВРАЋА НОВАЦ ГРАЂАНИМА КОЈИ СУ ПЛАТИЛИ, А НИСУ СЕ ТЕСТИРАЛИ НА ЛИЧНИ ЗАХТЕВ

Републички фонд за здравствено осигурање је саопштио да почиње да враћа новац грађанима који су желели да на лични захтев обаве ПСР тест на корона вирус или серолошко тестирање на присуство антитела, а то нису обавили из одређених разлога.

 

28. јули 2020.

ДИРЕКТОРКА ДОМА ЗДРАВЉА БУЈАНОВАЦ: НЕПОШТОВАЊЕ ПРОПИСАНИХ МЕРА ПОГОРШАВА СТАЊЕ

Бујановац - Директорка Дома здравља у Бујановцу Лела Јовановић је казала  да непоштовање мера које су уведене ванредном ситуацијом у том граду, као и мера које је прописао Кризни штаб Владе Србије, доприносе погоршању епидемиолошке ситуације.

 

«Претходна страна   Следећа страна»