Архива вести
                   
19. фебруар 2020.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ/СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА У ОБЛАСТИ ПОЉОПРИВРЕДЕ И РУРАЛНОГ РАЗВОЈА У 2020. ГОДИНИ (РОК: 4. МАРТ 2020)

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде је расписало јавни конкурс за финансирање/суфинансирање пројеката удружења у области пољопривреде и руралног развоја у 2020. години.

18. фебруар 2020.

ОБЈАВЉЕНО ИСТРАЖИВАЊЕ „ДИСКРИМИНАЦИЈА НА ТРЖИШТУ РАДА“

Повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић је недавно представила Посебан извештај о дискриминацији у области рада и запошљавања и истраживање о дискриминацији на тржишту рада, који су израђени поводом десетогодишњице рада институције.

18. фебруар 2020.

ОБЈАВЉЕН ВОДИЧ „МОЈА ПРАВА У СЛУЧАЈУ ДА СУЂЕЊЕ ТРАЈЕ НЕРАЗУМНО ДУГО“

Водич „Моја права у случају да суђење траје неразумно дуго“ намењен је грађанима како би се упознали са својим правима и обавезама у случају да дужина судског поступка угрожава њихово право на правично суђење, као и да им пружи неопходне информације о заштити.

14. фебруар 2020.

КОНКУРС ЗА ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА У ОБЛАСТИ ЕТНИЧКИХ МАЊИНА И ИНКЛУЗИЈЕ РОМА И РОМКИЊА (РОК: 2. МАРТ 2020)

Фондација за отворено друштво Србија објавила је Конкурс за подршку пројектима у области етничких мањина и инклузије Рома и Ромкиња.

14. фебруар 2020.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ИЗРАДЕ ПРОЈЕКТНО-ТЕХНИЧКЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА УРЕЂЕЊЕ И ИЗГРАДЊУ КОМУНАЛНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ У РОМСКИМ ПОДСТАНДАРДНИМ НАСЕЉИМА (РОК: 5. МАРТ 2020)

Стална конференција градова и општина (СКГО) је расписала конкурс за доделу бесповратних средстава за финансирање израде пројектно-техничке документације за уређење и изградњу комуналне...

14. фебруар 2020.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА БИРН-ОВУ СТИПЕНДИЈУ ЗА НОВИНАРСКУ ИЗУЗЕТНОСТ У 2020. ГОДИНИ (РОК: 10. МАРТ 2020)

Балканска истраживачка мрежа (БИРН) је расписала конкурс за стипендију за новинарску изузетност за 2020. годину. Рок за слање пријава је 10. март 2020. године.

13. фебруар 2020.

UPSHIFT – ЕНЕРГИЈА МЛАДИХ ЗА ДРУШТВЕНИ УТИЦАЈ (РОК: 23. ФЕБРУАР 2020)

У оквиру заједничког регионалног програма „Дијалог за будућност: Унапређење дијалога и социјалне кохезије у/између Босне и Херцеговине, Црне Горе и Републике Србијеˮ спроводи се регионални УПСХИФТ...

13. фебруар 2020.

ОМЛАДИНСКА РАЗМЕНА СА ТУНИСОМ (РОК: 14. ФЕБРУАР 2020)

Национална асоцијација практичара омладинског рада – НАПОР расписује позив за 4 младе особе, кориснике програма и активности организација чланица НАПОР, које имају између 19 и 30 година и долазе из руралних средина у Србији...

13. фебруар 2020.

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У КОНСУЛТАТИВНОМ ПРОЦЕСУ: АНКЕТА ЗА ПОТРЕБЕ АНАЛИЗЕ ЕФЕКАТА ЗАКОНА О ВОЛОНТИРАЊУ

Учествујте у консултативном процесу који чини део анализе ефеката Закона о волонтирању, започете од стране Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, у сарадњи са УНИЦЕФ-ом и Мисијом ОЕБС у Србији.

13. фебруар 2020.

ОБЈАВЉЕНА АНАЛИЗА ПОЛОЖАЈА ЛОКАЛНИХ ОМБУДСМАНА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ

Kомитет правника за људска права – YUCOM недавно је објавио Анализу положаја локалних омбудсмана у Републици Србији.

«Претходна страна   Следећа страна»