Архива вести
                   

ОД ИГРЕ ДО КЊИГЕ (РОК: 29. НОВЕМБАР 2020)

27. новембар 2020.

Национална асоцијација родитеља и наставника Србије – НАРНС у сарадњи са Клубом родитеља и наставника Чачак вас позива на онлајн обуку под називом „Од игре до књиге – доприноси успешној транзицији из предшколске установе у основну школу“, која ће бити одржана 2. и 3. децембра од 18 до 19.30 часова.

Пријављивање за обуку се врши попуњавањем  кратаког упитника, који је доступан на https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqoElLGYdlD_ZzBOEsNiwhCta_6rvGXWkUiQnMjxdTUMmCjQ/viewform?fbclid=IwAR1rjXeiz1bLlOwX1aet9q6A6xikXwWFxncKBnRB8nqyKClWQbkyik6aNQk,   до недеље, 29. новембра.

Онлајн обука је за све заинтересоване родитеље, васпитаче, просветне раднике, представнике НАРНС градских клубова и заинтересоване сараднике. Сви одабрани учесници и учеснице ће и-мејлом добити линк који води ка обуци. Учесници који буду активно учествовали и буду присутни оба дана, односно који успешно заврше обуку, ће добити сертификат.

Онлајн обука „Од игре до књиге – доприноси успешној транзицији из предшколске установе у основну школу“ је део кампање јавног заговарања о неопходности сарадње и адекватне транзиције деце из предшколског у школски систем образовања.

Извор: Грађанске иницијативе и Координационо тело