Архива вести
                   
16. септембар 2019.

ЈАВНИ ПОЗИВ МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА КОЈИ СЕ ФИНАНСИРАЈУ У ОКВИРУ ПРОГРАМА РАСПОДЕЛЕ ИНВЕСТИЦИОНИХ СРЕДСТАВА (РОК: 15. ОКТОБАР 2019)

Министарство просвете науке и технолошког развоја је започело одговарајуће припремне активности за израду Програма расподеле инвестиционих средстава Министарства просвете, науке и технолошког развоја за буџетску 2020. годину...

16. септембар 2019.

ЦЕНТАР МОДЕРНИХ ВЕШТИНА (ЦМВ) ОТВОРИО ПРИЈАВЕ ЗА ПРОЈЕКАТ „МЛАДИ ПРОТИВ НАСИЉА ПРЕМА ЖЕНАМА” (РОК: 22. СЕПТЕМБАР 2019)

Центар модерних вештина (ЦМВ) је отварио пријаве за пројекат „Млади против насиља према женама”. Пројекат је намењен средњошколцима из Шапца, Параћина, Кикинде и Београда (општина Стари Град), као и свим другим средњошколцима који деле вредности равноправности и ненасиља.

13. септембар 2019.

УСКОРО ПРОГРАМ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ О ПОДРШЦИ ЗА ЗАПОЧИЊАЊЕ БИЗНИСА

Београд - Председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж је изјавио да је важно спајати младе иновативне компаније с великом индустријом и најавио да ће ускоро почети програм Владе Србије о подршци особама које започињу бизнис.

13. септембар 2019.

OPENS FUNDCON: НАЦИОНАЛНИ ФАНДРЕЈЗИНГ КОНГРЕС (РОК: 19. СЕПТЕМБАР 2019)

Омладинска престоница Европе Нови Сад - ОПЕНС позива све заинтересоване да учествују на Националном фандрејзинг конгресу који ће се одржати од 20. до 22. септембра 2019. године у Новом Саду.

13. септембар 2019.

БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ ПЕВАЊА И СВИРАЊА ГИТАРЕ И БУБЊЕВА У НИШУ (РОК: 29. СЕПТЕМБАР 2019)

Ниш - У Нишу се организују бесплатне музичке радионице за младе од 18 до 30 година, а заинтересовани могу да се пријаве и науче или усаврше певање, као и свирање гитаре и бубњева, до 29. септембра. 

12. септембар 2019.

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПАКЕТЕ ПОДРШКЕ ОПШТИНСКИМ И ГРАДСКИМ УПРАВАМА (РОК: 10. ОКТОБАР 2019)

У оквиру реализације друге фазе пројекта “Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи”, који у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе и Сталном конференцијом градова и општина, спроводи Савет Европе, а заједнички финансирају Европска унија и Савета Европе, расписује се:

12. септембар 2019.

МАЛИМ И СРЕДЊИМ ПРЕДУЗЕЋИМА ДОСТУПНО 740 МИЛИОНА ЕВРА КРЕДИТА

Малим и средњим предузећима у Србији ће бити доступно више од 740 милиона евра повољних кредита у наредном периоду у оквиру програма Европске уније за конкурентност малих и средњих предузећа COSME...

11. септембар 2019.

ПОДРШКА ГРАЂАНСКОМ АКТИВИЗМУ У ЗАЈЕДНИЦИ (РОК: 6. НОВЕМБАР 2019)

Подршка грађанском активизму у заједници је пројекат који финансира Велика Британија са циљем пружања подршке за 30 удружења грађана и неформалних група из различитих округа Србије како би се унапредиле њихове вештине из области јавног заговарања и активног укључивања грађана у решавање питања од јавног интереса у њиховим локалним заједницама.

 

11. септембар 2019.

ОБЈАВЉЕН ГОДИШЊИ ИЗВЕШТАЈ О РЕАЛИЗАЦИЈИ АКЦИОНОГ ПЛАНА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ СТРАТЕГИЈЕ РАЗВОЈА ОБРАЗОВАЊА У СРБИЈИ ДО 2020. ГОДИНЕ

Министарство просвете, науке и технолошког развоја објавило је нови Годишњи извештај о реализацији Акционог плана за спровођење Стратегије развоја образовања у Србији до 2020. године.

10. септембар 2019.

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПАКЕТЕ ПОДРШКЕ (РОК: 8. ОКТОБАР 2019)

Стална конференција градова и општина (СКГО) је расписала позив за подношење пријава за пакете подршке:

«Претходна страна   Следећа страна»