Архива вести
                   
12. јули 2019.

БУЈАНОВАЦ И ПРЕШЕВО МЕЂУ 6 ГРАДОВА СА ПОЗИТИВНИМ ПРИРАШТАЈЕМ

Бујановац, Прешево – Стопа природног прираштаја позитивна је само у 6 места у Србији, међу којима су општине Бујановац и Прешево.

11. јули 2019.

КОМС: ОТВОРЕНЕ СУ ПРИЈАВЕ ЗА КАМП ОМЛАДИНСКОГ АКТИВИЗМА (РОК: 28.07.2019)

Кровна организација младих Србије (КОМС) позива младе да се пријаве за Камп омладинског активизма! Уколико сте креативани, енергични, волите да маштате и желите да утичете на промене у својој заједници и друштву, ово је права прилика за вас.

11. јули 2019.

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРОЈЕКТИНИХ ИДЕЈА ЗА СРЕДСТВА ИЗ ЗЕЛЕНОГ КЛИМАТСКОГ ФОНДА

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, у сарадњи са Програмом Уједињених нација за животну средину (UNEnvironment - UNEP), позива све заинтересоване стране да доставе пројектне идеје од значаја за смањење емисија гасова...

10. јули 2019.

КОНКУРС „САЗНАЛИ НА СЕМИНАРУ – ПРИМЕНИЛИ У ПРАКСИ“ ЗА 2019. ГОДИНУ (РОК: 15. 10. 2019)

Завод за унапређивање образовања и васпитања – Центар за професионални развој запослених у образовању је расписао IX наградни конкурс „Сазнали на семинару – применили у пракси”.

10. јули 2019.

КОНКУРС ЗА НАГРАЂИВАЊЕ ПРОЈЕКАТА СОЦИЈАЛНЕ ИНКЛУЗИЈЕ КРОЗ СПОРТ (РОК: 23.07.2019)

Европска комисија је објавила је позив организацијама у Европи које су већ успешно развиле спортске пројекте усмерене на социјално укључивање да се пријаве на конкурс за европску награду #BeInclusive EU Sport Awards.

9. јули 2019.

SWISS PRO: ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДРШКУ ЈЕДИНИЦАМА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ (ЈЛС) У ЈАЧАЊУ КАПАЦИТЕТА ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКЕ УПРАВЕ (РОК: 19.08.2019)

Програм Swiss PRO је објавио  јавни позив за подршку јединицама локалне самоуправе у унапређењу електронске управе и пружању електронских услуга како би повећале одговорност, транспарентност и ефикасност у обезбеђивању бољег приступа услугама и правима грађана и грађанки.

9. јули 2019.

„ДРУГАЧИЈЕ ОД ДРУГИХ“: КОНКУРС СКГО ЗА НАЈБОЉЕ МЕДИЈСКЕ ПРИЛОГЕ О ПРАКСИ У ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ (РОК: 15.10.2019)

У оквиру програма „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ – Друга фаза”, који финансира Влада Шведске,  Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије (СКГО) је и ове године расписала конкурс за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи „Другачије од других”.

9. јули 2019.

У „СВЕТОМ САВИ“ ЈОШ 30 МЕСТА ЗА ДРУГИ КРУГ

Бујановац – У бујановачкој средњој школи „Свети Сава“ уписано је 88 ученика у првом кругу и остало је укупно још 30 места на образовним профилима финансијски администратор, машински техничар и кувар, док је смер медицинска сестра – васпитач већ сада попуњен.

9. јули 2019.

У ТОКУ РАЗМИНИРИВАЊЕ ТЕРЕНА КОД БУЈАНОВЦА

Бујановац – У атарима села Турија, Лучане, Кончуљ и Трновац у околини Бујановца почело је чишћење минских поља и неексплодираних убојних средстава заосталих од оружаних  сукоба на овим просторима 1999-2001. године.

8. јули 2019.

БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ ЗА ХЛАДЊАЧЕ И ОПРЕМУ ЗА ХЛАДЊАЧЕ

Правилником о подстицајима за подршку инвестицијама у примарну пољопривредну производњу, дефинисана су бесповратна средства која се могу добити за изградњу хладњача и набавку нове опреме за хладњаче.

«Претходна страна   Следећа страна»