Архива вести
                   

„ДРУГАЧИЈЕ ОД ДРУГИХ“: КОНКУРС СКГО ЗА НАЈБОЉЕ МЕДИЈСКЕ ПРИЛОГЕ О ПРАКСИ У ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ (РОК: 15.10.2019)

9. јули 2019.

У оквиру програма „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ – Друга фаза”, који финансира Влада Шведске,  Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије (СКГО) је и ове године расписала конкурс за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи „Другачије од других”.

Конкурс је за новинаре и новинарке локалних, регионалних и националних медија отворен од 15. априла до 15. октобра 2019. године.

Теме конкурса су: ЕУ интеграције, заштита животне средине, унапређење пословне климе, превенција и управљање ванредним ситуацијама, као и родна равноправност и људска права на локалном нивоу. Расписивањем овог конкурса СКГО жели да истакне важност и улогу локалних власти у овим областима, а у циљу побољшања квалитета услуга које пружају грађанима и грађанкама.

У оквиру конкурса „Другачије од других” ће бити додељено пет награда, а аутори/ке најбољих прилога ће бити награђени лаптоп рачунарима.

Прилоге треба послати Служби за информисање СКГО електронским путем на zeljko.krnetic@skgo.org и milos.obradovic@skgo.org, или поштом на адресу СТАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ГРАДОВА И ОПШТИНА – Служба за информисање, Македонска 22/VIII, 11000 Београд, са назнаком – МЕДИЈСКИ КОНКУРС „ДРУГАЧИЈЕ ОД ДРУГИХ“

Додатне информације о пропозицијама конкурса  су доступне на http://www.skgo.org/konkursi/detaljno/200/konkurs-skgo-za-najbolje-medijske-priloge-drugacije-od-drugih

Извор: www.skgo.org и Координационо тело