Архива вести
                   
26. јун 2018.

ЧЕКА СЕ ОДОБРЕЊЕ ФИНАНСИЈСКИХ СРЕДСТАВА ЗА ЈУЖНУ ПРУГУ

Београд, Прешево – Зорана Михајловић, министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре је разговарала са Дубравком Негре, директорком представништва Европске инвестиционе банке (ЕИБ) за Западни Балкан, о текућим пројектима који се релизују уз подршку ЕИБ и новом циклусу инвестиција у области инфраструктуре у Србији.

26. јун 2018.

ЈАЧАЊЕ ЗАШТИТЕ НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА У СРБИЈИ – КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ ГРАНТОВА ЈЕДИНИЦАМА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ (РОК: 6.7.2018)

У оквиру Пројекта „Јачање заштите националних мањина у Србији,“ као дела Хоризонталног програма сарадње за Западни Балкан и Турску, који се финансира средствима Европске уније и Савета Европе...

25. јун 2018.

ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ ИЗ БУЈАНОВЦА ДОБИЈАЈУ ФИНАНСИЈСКУ ПОМОЋ

Бујановац - Општинско веће бујановачке општине је на седници, која је одржана у петак, усвојило Програм подршке пољопривредницима у 2018. години, а јавни позив за расподелу 20 милиона динара ће бити расписан у току наредне недеље.

25. јун 2018.

ПОВРТАРИ ИЗ ПРИХВАТНОГ ЦЕНТРА У ПРЕШЕВУ

Прешево -  Мигранти из Прихватног центру у Прешеву и социјално угрожене самохране мајке из локалне заједнице заједнички производе поврће у пластеницима. Пројекат, који финансира Влада САД са два и по милиона динара, реализује невладина организација „Животна помоћ“ из Врања.

21. јун 2018.

ПОДРШКА ВЛАДЕ ШВАЈЦАРСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА И ЛОКАЛНИМ САМОУПРАВАМА У СРБИЈИ

Прешево, Бујановац, Медвеђа – Влада Швајцарске ће, кроз програм Swiss PRO, подржати социјално иновативне пројекте у Србији са 420.000 евра, а подршка се пружа организацијама цивилног друштва...

21. јун 2018.

ПОЧЕЛА ПРИЈАВА КАНДИДАТА ЗА УПИС НА ОДЕЉЕЊЕ СУБОТИЧКОГ ЕКОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - На Одељењу суботичког Економског факултета у Бујановцу је почела пријава кандидата за упис студената на 1. годину основних академских студија у школској 2018/2019. години. 

21. јун 2018.

ИЗАБРАН НОВИ ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа - На 21. седници Скупштине општине Медвеђа, која је одржана јуче, одборници су за новог председника Скупштине општине Медвеђа изгласали Милана Стевановића. Он ће на месту председника Скупштине општине Медвеђа заменити Милисава Милетића, који је недавно поднео оставку.

20. јун 2018.

У БУЈАНОВЦУ О ЕКСТЕРНОЈ РЕВИЗИЈИ И СУБВЕНЦИЈАМА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ

Бујановац –У Бујановцу је одржана седница СО Бујановац на којој се расправљало о екстерној ревизији општинског буџета за 2017. годину и програму подршке пољопривредницима у тој општини.

20. јун 2018.

ОД ОКТОБРА ИСПЛАЋИВАЊЕ ЗАРАДА И НЕРАДНИМ ДАНИМА

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Послодавци у Србији ће од октобра ове године моћи запосленима да исплаћују зараде и нерадним данима, чак и ноћу. 

20. јун 2018.

КАРНЕВАЛ У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Поводом завршетка школске године и почетка туристичке сезоне, Туристичка Организација општине Медвеђа организује трећи по реду „Карневал најмлађих, младих и увек младих.“

«Претходна страна   Следећа страна»