Архива вести
                   
20. јун 2018.

МЕЂУНАРОДНО ТАКМИЧЕЊЕ У ЦРТАЊУ ЗА МЛАДЕ

Београд – Ако имате између 10 и 14 година, узмите учешће у глобалном уметничком такмичењу које је посвећено седамдесетој годишњици доношења Универзалне декларације о људским правима, која је један од најважнијих докумената двадесетог века.
18. јун 2018.

СРЕДЊА СТРУЧНА ШКОЛА „СВЕТИ САВА“ ДОБИЛА ЈОШ ЈЕДАН СMEР

Бујановац- Министарство просвете је одобрило бујановачкој Средњој стручној школи „Свети Сава“ отварање још једног смера, тако да ће наредне школске године у тој школи, уместо за 120, бити места за 150 ученика првог разреда.

18. јун 2018.

РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ПОДСТИЦАЈА ЗА ПРИВЛАЧЕЊЕ ДИРЕКТНИХ ИНВЕСТИЦИЈА

Министарство привреде Републике Србије је расписало јавни позив за доделу средстава подстицаја за привлачење директних инвестиција, и за ту намену је опредељено више од 4,2 милиона евра.

18. јун 2018.

ГЛОБАЛНА ШКОЛА ПРЕДУЗЕТНИШТВА

Пројекат „Глобална школа предузетништва” се организује са циљем да се студентима и дипломцима омогући стицање свих знања и вештина неопходних за покретање сопственог бизниса.

14. јун 2018.

СТАНКОВИЋ ЧЕСТИТАО РАМАЗАНСКИ БАЈРАМ - 14.06.2018.

Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, упутио је честитке поводом Рамазанског Бајрама становницима општина који прослављају овај празник.

14. јун 2018.

У БУЈАНОВЦУ ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА НОВЕ ПЕШАЧКЕ ЗОНЕ

Бујановац -  Шаип Камбери, председник општине Бујановац, је потписао уговор са прешевском фирмом „Саба Белча,“ која ће бити извођач радова на изградњи нове пешачке зоне у центру Бујановца. Вредност пројекта је 8,8 милиона динара.

14. јун 2018.

ШКОЛА У КОЈОЈ НЕ ПОСТОЈИ ВРШЊАЧКО НАСИЉЕ

Медвеђа - Основна школа „Сијаринска бања” у истоименом месту, које се налази на територији општине Медвеђа, прави је пример мултиетничке средине, јер се у њој школски другови бирају на основу заједничких склоности, без обзира на националну и верску припадност.

14. јун 2018.

ЦРНОГОРСКИ ДЕЧИЈИ ПЕСНИК И ГЛУМАЦ ГОСТОВАЛИ НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Медвеђа – Велимир Ралевић, песник за децу из Берана, и Дејан Ђоновић, глумац из Подгорице, су претходних пар дана гостовали у домовима културе на југу Србије, где су наступали и дружили се са малишанима.

13. јун 2018.

ПРИЈАВА ЗА ОБУКУ РАЗВИЈАЊA ПРЕДУЗЕТНИШТВА У ПРЕШЕВУ

Прешево - Општина Прешево је обавестила сва заинтересована лица о програму субвенционисања самозапошљавања, који ће реализовати Завод за запошљавање Републике Србије и општина Прешево. 

13. јун 2018.

ИЗЛОЖБА О БЕЧУ И БЕЧКОМ КОНГРЕСУ У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ МЕДВЕЂЕ

Медвеђа - У сарадњи са Аустријским културним форумом у Културном центру општине Медвеђе  је отворена изложба „Беч 1814/15 - о граду и конгресу“.

«Претходна страна   Следећа страна»