Архива вести
                   
12. јун 2017.

КРКОБАБИЋ У ПОСЕТИ ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ

Врање -Након обиласка Нишавског, Пиротског и Јабланичког управног округа у протеклим недељама, министар Милан Кркобабић, задужен за регионални развој, одржао је састанак у Врању, где је отишао у обилазак Пчињског округа у оквиру наставка реализације усвојеног Програма финансијске подршке спровођењу мера равномерног регионалног развоја Србије.

12. јун 2017.

ФИЛМ О ТУРИСТИЧКИМ ПОТЕНЦИЈАЛИМА БУЈАНОВЦА ЕМИТОВАН НА РТС-У

Бујановац – Получасовни филм о туристичким потенцијалима општине Бујановац, снимљен пре десет дана, емитован је у суботу у оквиру серијала РТС-а „Лепша страна Србије“.

12. јун 2017.

РАЗГОВОР СА ПОСЛАНИКОМ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - У акцији „Бирам кога бирам“ удружења грађана „Србија у покрету“, волонтерке из Бујановца организују састанке са посланицима на којима ће се разговарати о проблемима те  локалне заједнице.

12. јун 2017.

ПОЧИЊЕ ВОЈНА ВЕЖБА „ПЛАТИНАСТИ ВУК 2017”

Бујановац -  У војниј бази „Југ” код Бујановца  данас почиње међународна војна вежба „Платинасти вук 17", у којој ће учествовати 450 војника из девет држава, саопштило је  Министарство одбране Републике Србије.

9. јун 2017.

КОНЦЕРТ БУЈАНОВАЧКЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ

Бујановац – Ученици Школе за основно музичко образовање у Бујановцу данас ће у малој сали бујановачког Дома културе приредити годишњи концерт.

9. јун 2017.

СРЕДЊА СТРУЧНА ШКОЛА „СВЕТИ САВА“: ПОПЛАВЉЕНО ПРИЗЕМЉЕ, УЧЕНИЦИ ВРАЋЕНИ КУЋАМА

Бујановац – Синоћна „провала облака“над Бујановцем и немогућност канализационог система да прими велике количине воде изазвали су поплаву у приземљу бујановачке средње стручне школе „Свети Сава“. 

9. јун 2017.

ШКОЛА АНИМИРАНОГ ФИЛМА ОДРЖАЛА РАДИОНИЦУ У ПРИХВАТНОМ ЦЕНТРУ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Школа анимираног филма (ШАФ), у сарадњи са Добротворнаом Фондацијом Српске Православне Цркве „Човекољубље”, а под покровитељством хуманитарне организације “Christian Aid”,  одржала је  у привременом Прихватном центру у Бујановцу свечану премијеру филмова “Station for Animation”, који су настали током једномесечне радионице са мигрантима.

8. јун 2017.

ПРЕДАВАЊЕ О РОДНОЈ РАВНОПРАВНОСТИ

Бујановац – Тема предавања које је синоћ одржано у Бујановцу је „(Не)Употреба родно осетљивог језика у општини Бујановац”.

8. јун 2017.

ЦВЕЋЕ НА КРУЖНОМ ТОКУ

Бујановац – Новоизграђени кружни ток на улазу у Бујановац полако поприма свој пројектовани изглед.

8. јун 2017.

ДО 100,000 ЕВРА БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНЕ ЗАДРУГЕ

Програм подршке спровођењу мера равномерног регионалног развоја Републике Србије кроз учешће државе у економско-финансијским подстицајима за оснивање нових задруга и инвестиционе пројекте постојећих задруга у 2017. години, нарочито у Нишавском, Топличком, Пиротском, Јабланичком и Пчињском округу, спроводи Кабинет министра без...

«Претходна страна   Следећа страна»