Архива вести
                   
15. јун 2017.

ПОЛАГАЊЕ МАЛЕ МАТУРЕ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Завршни испит из српског, односно матерњег, језика је за ученике осмог разреда организован јуче у Основној школи „Бранко Радичевић“ у Бујановцу, док ће  испит из математике  бити реализован данас  у 9 часова.

15. јун 2017.

СПЕКТАКУЛАРНИ КАРНЕВАЛ У МЕДВЕЂИ 21. ЈУНА

Медвеђа - Туристичка организација општине Медвеђа, поводом завршетка школске године и почетка туристичке сезоне, организује другу по реду манифестацију „Карневал најмлађих, младих и увек младих“.

15. јун 2017.

ПОЗИВ НАСТАВНИЦИМА СРЕДЊИХ СТРУЧНИХ ШКОЛА НА ОБУКУ „ЕОСВРТ“ (РОК: 30. 06.2017)

Центар за образовне политике, уз подршку Европске фондације за обуку и Министарства просвете, науке и технолошког развоја, организује бесплатну обуку наставника средњих стручних школа „еОсврт“ у оквиру пројекта „еПортфолио у функцији професионалног развоја наставника у стручном образовању у Србији“.

14. јун 2017.

НАЈВИШЕ НОВЦА ЗА РАДИО-ТЕЛЕВИЗИЈУ ВРАЊЕ И ВРАЊСКЕ

Врање. Бујановац - Девет локалних електронских и штампаних медија са југа Србије добило је суфинансирајућа средства на конкурсу Министарства културе и информисања у укупном износу од 5,9 милиона динара.

14. јун 2017.

РОМСКИ ХУМАНИТАРНИ ЦЕНТАР ИЗ БУЈАНОВЦА ОРГАНИЗОВАО СОЛАРАНИ ФЕСТ У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ ,,БРАНКО РАДИЧЕВИЋ”

Бујановац - У дворишту бујановачке Основне школе ,,Бранко Радичевић” , у организацији Удружења грађана  Ромски хуманитарни центар , јуче је, по други пут за редом, организован Соларани фест.

14. јун 2017.

У МЕДВЕЂИ ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О СУФИНАНСИРАЊУ МЕДИЈА

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић, у присуству Светлане Тодоровић, начелнице Општинске управе, потписао је са представницима медија уговоре о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања,  за које је ова локална самоуправа издвојила 4,7 милиона динара.

14. јун 2017.

ПРОГРАМ ПОДРШКЕ СОЦИЈАНИМ ПРЕДУЗЕЋИМА „ИДЕЈА ЗА БОЉЕ СУТРА” (РОК 07.07.2017)

Отворен је нови циклус програма „Идеја за боље сутра“! Програм спроводе Фондација „Ана и Владе Дивац“, UniCredit Фондација, UniCredit Банка и Смарт колектив.

13. јун 2017.

ЗАЈЕДНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ БУЈАНОВАЧКОГ ЈЕЗЕРА

Бујановац – Народни посланик у Скупштини Републике Србије Фатмир Хасани предложио је бујановачким волонтеркама Удружења грађана „Србија у покрету“ да са још пар невладиних организација и општином Бујановац ураде пројекат о ревитализацији и заштити Бујановачког језера.

13. јун 2017.

ЗАМЕНА БЕТОНСКИХ ПЛОЧА НА ТРГУ

Бујановац - На Карађорђевом тргу у Бујановцу, који је реконструисан пре нешто више од две године, у току је замена дотрајалих и испуцалих бетонских плоча.

 

 

13. јун 2017.

ПУЊАЧИ ЗА ЕЛЕКТРИЧНЕ АУТОМОБИЛЕ ОД ЈУЛА НА НАПЛАТНОЈ РАМПИ КОД ПРЕШЕВА

Прешево - Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре најавило је за почетак јула инсталирање првог од укупно пет пуњача за електроаутомобиле на трасама коридора кроз Србију.

«Претходна страна   Следећа страна»