Архива вести
                   
7. јун 2017.

КРКОБАБИЋ У ПОСЕТИ ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ

Лесковац - Милан Кркобабић, министар задужен за регионални развој, обишао је јуче  Јабланички управни округ, где је одржао састанак у оквиру пројекта реализације Програма подршке спровођењу мера равномерног регионалног развоја Србије.

7. јун 2017.

АМБАСАДА НОРВЕШКЕ У БЕОГРАДУ: ОТВОРЕН ПОЗИВ „ЈАЧАЊЕ ЕУ ИНТЕГРАЦИЈА У СРБИЈИ И ЦРНОЈ ГОРИ“ (РОК: 1.7.2017)

Амбасада Норвешке у Београду је отворила позив за достављање предлога пројеката под називом „Јачање ЕУ интеграција у Србији и Црној Гори“.

6. јун 2017.

САДИЈЕ СПАХИЈУ, ЖЕНА У ПРИВАТНОМ БИЗНИСУ

Бујановац- Није лако бити жена која се бави бизнисом у Бујановцу због свих тешкоћа које се односе на родну неравноправности и недостатк подршке локалних власти.

6. јун 2017.

БАЊА СА ГЕЈЗИРОМ И КИСЕЛОМ ВОДОМ У ДВОРИШТУ ПРИВАТНЕ КУЋЕ

Медвеђа - Ако за Сијаринску бању може да се каже „дођеш болестан, вратиш се здрав“, за Туларску бању важи „дођеш млад, када ти досади град“. Смештена у малом проширењу долине Трупалске реке, окружена нетакнутом природом, ова малена бања постаје омиљено место окупљана младих.

6. јун 2017.

НАГРАДНА ИГРА ЗА НЕЗАПОСЛЕНЕ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - У намери да мотивише незапослене да не одустају од тражења посла, али и да их награди и помогне им, портал за запошљавање poslovi.rs организује наградну игру за незапослене.

5. јун 2017.

ШТА НЕДОСТАЈЕ МЛАДИМА У БУЈАНОВЦУ?

Бујановац, Прешево - Удружење грађана Центар за демократију и развој југа Србије представило је у Бујановцу и Прешеву резултате истраживања о културним потребама младих које је спроведено међу младим Србима, Албанцима и Ромима у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа.

5. јун 2017.

135 МИГРАНАТА ПРЕБАЧЕНО ИЗ ПРИХВАТНОГ ЦЕНТРА У ПРЕШЕВУ У ВРАЊЕ

Прешево, Врање - 135 миграната из Прихватног центра у Прешеву пребачено је у Врање, у адаптиран мотел поред ауто-пута.

5. јун 2017.

ПОДРШКА МИКРО, МАЛИМ И СРЕДЊИМ ПРЕДУЗЕЋИМА И ПРЕДУЗЕТНИЦИМА У 2017 ГОДИНИ

Бујановац, Прешево, Медвеђа - Регионална привредна комора Јабланичког и Пчињског управног округа, у сарадњи са Центром за привредна питања ПКС, Националном службом за запошљавање, Фондом за развој и Развојном агенцијом Србије, организовала је презентацију актуелних програма подршке микро, малим и средњим предузећима и предузетницима у 2017 години“.

«Претходна страна