Архива вести
                   
27. март 2017.

СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ДАНА OСНОВНЕ ШКОЛЕ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ”

Бујановац - Поводом Дана основне школе „Бранко Радичевић,” у великој сали Дома културе „Вук Караџић” у Бујановцу одржана је централна свечаност на којој су учествовала деца од првог до осмог разреда.

 

27. март 2017.

КЛЕНИКЕ: ОСНОВНА ШКОЛА „БОРА СТАНКОВИЋ” ПРОСЛАВИЛА СВОЈ ДАН

Бујановац, Кленике – Учениници и запослени у основној школи „Бора Станковић“ у Кленикама, у бујановачкој општини, прославили  су Дан школе.

27. март 2017.

СРЕМСКА МЛЕКАРА КУПУЈЕ ДУВАНСКУ ИНДУСТРИЈУ БУЈАНОВАЦ

Бујановац - Државни секретар у Министарству привреде Драган Стевановић потврдио је да је Сремскаа млекара једини понуђач за куповину Дуванске индустрије у Бујановцу. Директор Сремске млекаре Раде Баста је, у вези са тиме, изјавио да су планови за ДИБ велики, а идеја је да се покрене и производња дувана у овом делу Србије.

27. март 2017.

У МЕДВЕЂИ ОБЕЛЕЖЕНО 100 ГОДИНА ОД ПОЧЕТКА УСТАНКА У ТОПЛИЦИ

Медвеђа - Поводом обележавања 100 година од почетка устанка у Топлици, венце су на споменику палих бораца на Видиковцу положили председник општине Медвеђа Небојша Арсић, председник удружења бораца НОР-а од 1941-1945 Милисав Милетић и представник потомака бораца великог рата Светислав Миловановић.

24. март 2017.

„СТОП ВРШЊАЧКОМ НАСИЉУ” У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - У оквиру кампање  „Стоп вршњачком насиљу“, у спортској хали „Младост“  у Бујановцу одиграна је фудбалска утакмица  између екипе „Плавци”, коју су чинили припадници полицијске станице у Бујановцу,   и екипе „Бранковци”,  за коју су играли  ђаци , родитељи и наставници основне школе „Бранко Радичевић”.

24. март 2017.

МИТРОВИЋ: ЗА МЕСЕЦ ДАНА „ЈУМКО” ОТВАРА ПОГОН У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Према најави Ненада Митровића, народног посланика у Скупштини Републике Србије, иницијатива за отварање погона „Јумка” у Бујановцу би требало да заживи  за око месец дана.

24. март 2017.

ЧИШЋЕЊЕ КОРИТА РЕКЕ ЈАБЛАНИЦЕ НА СВЕТСКИ ДАН ВОДА

Медвеђа - Свест о загађеним рекама и водама, као и недостатак пијаће воде, је навела  матуранте средње техничке школе „Никола Тесла” из Медвеђе да на више локација организују акцију чишћења корита реке Јабланице.  Акцији су се придружили представници локалне самоуправе у Медвеђи и запослени у руднику „Леце“.

23. март 2017.

ПРВА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - У Бујановцу је јуче одржана прва седница Скупштине општине на којој су усвојени  Извештаји о раду Општинског већа општине Бујановац за 2016-у годину, као и Извештаји о раду Општинског јавног правобранилиштва и Канцеларије локалног економског развоја за минулу годину.

23. март 2017.

РАС ПОКРЕНУО КАМПАЊУ „КРЕИРАЈ ЖИВОТ“

Развојна агенција Србије (РАС) покренула је кампању „Креирај живот“ која обухвата осам програма подршке намењеним микро, малим, средњим предузећима и предузетницима.

22. март 2017.

КАРНЕВАЛ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Предшколци и ученици од првог до четвртог разреда основне школе,,Бранко Радичевић” у Бујановцу јуче су  прошетали градом и уз пригодну приредбу на тргу испред дома културе “Вук Караџић” обележити почетак пролећа и прославу јубилеја ове основне школе.

«Претходна страна   Следећа страна»