Архива вести
                   

ОТВОРЕН БИЗНИС ИНФО ЦЕНТАР

30. март 2017.

Бујановац  – У Канцеларији за младе у Бујановцу, у организацији београдских Грађанских иницијатива, отворен Бизнис Инфо центар (БИЦ).

Центар је део пројекта „Знањем и проактивношћу младих до нових радних места“, којег финансирају Министарство омладинеи спорта и Yоутх Буилд Интернатионал.

Координаторка пројекта Дејана Стевковски каже да ће БИЦ, између осталог, организовати едукацију младих у циљу развоја пословних вештина и повећања могућности за њихово запошљавање, уз подршку развоју локалног пословног сектора.

Снежана Милошевић, из Божињевца, једна од полазница поменутог пројекта, још није донела одлуку о покретању сопственог бизниса, мада је, како вели, у дилеми да ли да се определи за пружање књиговодствених услуга, у чему има највише радног искуства.

По речима Нермине Алију, локалне кординаторке пројекта, БИЦ ће наведене услуге пружати понедељком и четвртком од 10 до 14 часова.
 

Отварању бујановачког Бизнис Инфо центра присуствовали су шеф кабинета председника општине Бујановац Рахим Салихи и координатор Канцеларије за локални економски развој Енис Салихи.

Извор: Бујановачке и Координационо тело