Архива вести
                   
11. фебруар 2014.

АЛБАНЦИ ЋЕ НАЈВЕРОВАТНИЈЕ ИМАТИ ЈЕДНОГ ПРЕДСТАВНИКА У ИЗБОРНОЈ ТРЦИ

Покрет за демократско деловање Ризе Халимија ће највероватније бити једина албанска партија са југа Србије која неће бојкотовати ванредне парламентарне изборе заказане за 16. март.

11. фебруар 2014.

ПОЛИТИЧКИМ И ИНСТИТУЦИОНАЛНИМ ПРЕДСТАВНИЦИМА АЛБАНАЦА ПРЕШЕВА И БУЈАНОВЦА

Поштовани, Крајем новембра 2013. године, као политички и институционални представници Албанаца Прешева и Бујановца упутили сте допис...

11. фебруар 2014.

ХАЛИМИ: ПДД ИЗЛАЗИ НА ИЗБОРЕ

Прешево - Председник Партије за демократско деловање (ПДД) Риза Халими изјавио је да је скупштина те странке одлучила да учествује на парламентарним изборима 16. марта.

10. фебруар 2014.

СТАНКОВИЋ И АМБАСАДОР ФИНСКЕ У БУЈАНОВЦУ

У петак 7. фебруара председник Координационог тела професор Зоран Станковић састао се у Бујановцу са амбасадором Финске Њ.Е. Пеком Орпаном. Ово је била прва посета амбасадора Орпане Бујановцу и прилика да се упозна са активностима Координационог тела...

10. фебруар 2014.

АЛБАНЦИ СА ЈУГА СРБИЈЕ БОЈКОТУЈУ ИЗБОРЕ

Бујановац/Прешево/Медвеђа – Лидери пет албанских политичких партија донели су одлуку да бојкоју предстојеће превремене парламентарне изборе. Став није јединствен јер ће одлуку о евентуалном учешћу на изборима Партија за демократско деловање (ПДД), чији је лидер Риза Хаљими, донети у понедељак, 10. фебруара.

7. фебруар 2014.

АМБАСАДОР ФИНСКЕ ПОЗИВА АЛБАНЦЕ НА ИЗБОРЕ

Бујановац –Амбасадор Финске у Србији Пека Орпана разговаро је у Бујановцу са председником општине Нагипом Арифијем о учешћу Албанаца на парламентарним изборима 16. марта, објавили су локални медији.

6. фебруар 2014.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 06.02.2014.

Председник Координационог тела, Зоран Станковић, присутвоваће „БУЈАНОВАЧКОЈ АГОРИ II“ 7. фебрара у  Дому културе у Бујановцу, где ће дискутовати о перспективама сарадње младих у Бујановцу. Председник Координационог тела, Зоран Станковић, са амбасадором Финске у Србији, Пеком Орпаном, обићи ће и средње школе у овој општини.

Агенда

6. фебруар 2014.

ПРЕГОВОРИ СТРАНАКА СА ЈУГА СРБИЈЕ

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, Зоран Станковић, изјавио је да очекује да ће до краја недеље лидери албанских партија са југа Србије донети одлуку да ли ће изаћи на ванредне парламентарне изборе.

4. фебруар 2014.

У ПОТПУНОСТИ ОПРЕМЉЕНО ВАНБОЛНИЧКО ПОРОДИЛИШТЕ У ПРЕШЕВУ

Прешево – У Прешеву је у потпуности обновљено  ванболничко породилиште и набављена је сва неопходна опрема. У приземљу преуређеног дела зграде смештено је одељење гинекологије, а на спрату су две сале за порођај и стационарни блок.

3. фебруар 2014.

ЈАВНA РАСПРАВA О НАЦРТУ ЗАКОНА О БЕСПЛАТНОЈ ПРАВНОЈ ПОМОЋ

Министарство  правде и државне управе, Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Општина Бујановац, Адвокатска комора Ниша и Партнери за демократске промене Србија

Позивно писмо Преузми документ

Дневни ред Преузми документ

«Претходна страна   Следећа страна»