Архива вести
                   

ЈАВНA РАСПРАВA О НАЦРТУ ЗАКОНА О БЕСПЛАТНОЈ ПРАВНОЈ ПОМОЋ

3. фебруар 2014.

Министарство  правде и државне управе, Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Општина Бујановац, Адвокатска комора Ниша и Партнери за демократске промене Србија

Позивају Вас на

Јавну расправу о Нацрту закона о бесплатној правној помоћ

Која ће се одржати у уторак, 4. фебруара 2014. године, 13.15 – 15.00 часова

У малој сали Дома културе у Бујановцу

Учесницима ће се обратити Нагип Арифи, председник Општине Бујановац, проф. др Зоран Станковић, Председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, а нацрт Закона о бесплатној правној помоћи, представиће Неђо Јовановић, Државни секретар у Министарству правде и државне управе,  чланови Радне групе за израду Закона о бесплатној правној помоћи, Драги Крстић, Председник АК Ниша и Блажо Недић, Партнери за демократске промене Србија, док ће адвокати ангажовани у раду Службе бесплатне правне помоћи поделити искуства из своје досадашње праксе.

Позивамо све грађане као и стручну јавност да се упознају са радним текстом Нацрта закона о бесплатној правној помоћи (доступан на адреси adresi http://www.mpravde.gov.rs/sekcija/53/radne- verzije-propisa.php ) и да дају своје коментаре на овај Нацрт.

У прилогу достављамо дневни ред овог скупа.

Молимо Вас да своје учешће потврдите најкасније до понедељка, 3. фебруара 2014. до 15:00 на адресу office@partners-serbia.org или на телефон 011/32-31-551.

Позивно писмо
Преузми документ

Дневни ред
Преузми документ