Архива вести
                   
12. новембар 2013.

УНАПРЕЂЕЊЕ ВОЋАРСТВА У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ

У оквиру пројекта „Унапређење воћарства у Пчињском округу“,  који финансира програм Европске уније „Прогрес“, 73 овдашња воћара добила су укупно 35.740 садница јабике, шљиве и вишње.

12. новембар 2013.

КОНКУРС ЗА ДВА РАДНА МЕСТА У УПРАВИ ЦАРИНА

Служба Координационог  тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа  објављује део конкурса Министарства финансија и привреде - Управе царина како би заинтересована лица могла да конкуришу за тражене послове. На овом линку можете погледати конкурс – Конкурс (pdf)

9. новембар 2013.

СТАНКОВИЋ: СПРЕЧЕНО НЕЛЕГАЛАНО УНОШЕЊЕ 6.000 УЏБЕНИКА НА АЛБАНСКОМ ЈЕЗИКУ

Поводом заплене уџбеника у селу Рајинце у општини Прешево, а имајући у виду начин преношења ове вести од стране појединих медија, Координационо тело за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа саопштава следеће...

7. новембар 2013.

БРЕЗНИЧКИ ПУТ ДОБИО БАНКИНЕ И УЛИЧНУ СИГНАЛИЗАЦИЈУ

Прешево - Након асфалтирања и обележавања хоризонталне сигнализације, радници Дирекције за изградњу општине Прешево и компаније „Саба Белча“поставили су заштитне банкине на једној страни новоизграђеног пута, као и вертикалну сигнализацију.

7. новембар 2013.

ОПШТИНА ФИНАНСИРА УЗГОЈ ДУВАНА

Бујановац – Највећи део овогодишњег пољопривредног буџета општине Бујановац ће се потрошити на гајење дувана. Локална самоуправа ове општине је недавно одлучила да највећи део средстава намењених развоју пољопривреде...

6. новембар 2013.

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ШТАМПУ ПОВОДОМ ОСНИВАЊА УДРУЖЕЊА ПОСЛОВНИХ ЖЕНА У ПРЕС ЦЕНТРУ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац -У оквиру пројекта Европске Уније „Жене напредују у изградњи капацитета на локалном нивоу - за родно уједначене економске токове”, јуче су се у прес центру  окупиле пословне жене из општине Бујановац.

5. новембар 2013.

МЛАДИ ИЗ ЈУЖНЕ СРБИЈЕ ПО ТРЕЋИ ПУТ У „YOUTHBUILD“ ПРОГРАМУ

Бујановац - Мултиетничка група од 48 младих људи из Прешева, Бујановца и Врања је започела шестомесечни програм YouthBuild који ће им помоћи да стекну вештине за лидерство и запошљавање, припреми их за триште рада и мотивише их да буду активнији у својим локалним заједницама.

4. новембар 2013.

БОГАТСТВО У ЗЛАТУ, ТЕРМОМИНЕРАЛНИМ ВОДАМА И ШУМАМА - ОПШТИНА МЕДВЕЂА ТРАЖИ ИНВЕСТИТОРА ЗА "ВАТЕРПОЛО”

Медвеђа- Иако припада групи најнеразвијенијих општина у нашој земљи, у Медвеђи воле да се похвале огромним природним богатством. Непрегледне букове и храстове шуме, велико рудно богатство и многобројни извори термоминералних вода чекају инвеститоре.

1. новембар 2013.

О ПРОБЛЕМИМА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

Врање-Бујановац - У оквиру јавне кампање „Ми – ту”, која је посвећена унапређењу свести грађана о значају поштовања права мањина, у Врању и Бујановцу су одржане трибине о проблемима особа са инвалидитетом.

«Претходна страна