Архива вести
                   
11. јули 2012.

ПРЕСУШИЛИ ИЗВОРИ У ОКОЛИНИ БУЈАНОВЦА

Бујановац – Неколико села уз границу са Македонијом у општини Бујановац снабдева се од почетка јула из цистерни јер су пресушили извори пијаће воде у том крају, изјавио је јуче технички директор градског јавног предузећа „Комуналац” Сами Алији.

9. јули 2012.

ЗЛАТНИЦИ ЗА УЧЕНИКЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ

Лесковац - Помоћник министра просвете и науке Зоран Костић уручио је недавно ђацима генерације основних и средњих школа из Јабланичког и Пчињског округа албуме са 25 кованица са ликовима државника, научника, светитеља и уметника који су у српској историји оставили траг.

2. јули 2012.

МНОГОБРОЈНИ ВЕБ ПОРТАЛИ НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Врање - У последњих неколико година многобројни информативни веб-портали преплавили су  југ Србије. Сви они боре се за читалачку публику на интернету. Власници и уредници ових сајтова њихово постојање оправдавају чињеницом да грађане занима шта се дешава у њиховом крају, од сервисних преко спортских па до политичких информација, за које често нема места у "великим" медијима.

2. јули 2012.

ПАКЕТИ НАЈСИРОМАШНИЈИМА

Прешево - Невладина организација „Центар солидарности и унапређења“ из Прешева поделила  хуманитарну помоћ за 25 најугроженијих породица из прешевске и бујановачке општине. Пакети садрже  најнеопходније  намирнице и средства за хигијену. Ова хуманитарна организација шест пута годишње додељује помоћ најсиромашнијима од 2007. године.

2. јули 2012.

УСАИД И ХЕЛП ПРОТИВ НЕЗАПОСЛЕНОСТИ

Београд - Представници Америчке агенције за међународни развој (УСАИД) и немачке хуманитарне организације Хелп потписали су споразум којим ће бити продужено партнерство на реализацији програма за смањење незапослености младих у јужној Србији и Санџаку.

«Претходна страна  

 

 

homescontents