Arhiva vesti
                   
15. Mart 2022.

OD OPŠTINE POMOĆ ZA 602 BUJANOVAČKA STUDENTA

Bujanovac – Beogtrad -  Po preliminarnoj rang listi jednokratnu pomoć od Opštine dobiće 602 studenta iz Bujanovca. Bujanovačkim studentima biće raspodeljeno 15 miliona dinara, što je za 50 odsto više u odnosu na prethodne godine.

15. Mart 2022.

ARIFI POTPISAO UGOVOR: 8 MILIONA ZA TRANSFER STANICU U BUJANOVCU

Bujanovac – Bujanovac -  Predsednik opštine Bujanovac, Nagip Arifi, potpisao je u Nišu ugovor po kojem će Bujanovac dobiti 8 miliona dinara za transfer stanicu od ministarstva zaduženog za razvoj nerazvijenih opština koje vodi Novica Tončev.

15. Mart 2022.

FILIP IZ LEVOSOJA MEĐU NAJBOLjIM MATEMATIČARIMA OKRUGA

Bujanovac – Breograd -  Filip Simonović, učenik petog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić” u Levosoju,  osvojio je drugo mesto na okružnom takmičenju iz matematike održanom u Vranju.

14. Mart 2022.

MINISTRI VLADE I POLITIČKI PREDSTAVNICI ALBANACA O INTEGRACIJI

Bujanovac – Beograd -  Ministri Vlade Srbije i politički predstavnici Albanaca na jugu Srbije dogovorili su u Bujanovcu plan i rokove za  zapošljavanje Albanaca u državnim institucijama.

14. Mart 2022.

MINISTARKA KISIĆ: U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD BUJANOVAC OD 13 ZAPOSLENIH - 10 ALBANACA

Bujanovac – Beograd - Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja stalno radi na unapređenju sistema socijalne zaštite i jačanju brige za građane, izjavila je resorna ministarka Darija Kisić...

14. Mart 2022.

TEKLASU 10,7 MILIONA EVRA ZA OTVARANjE POGONA U BIVŠEM GEOKSU

Bujanovac – Beograd -  Turska kompanija “Teklas” dobiće 10,7 miliona evra državne pomoći za otvaranje proizvodnog pogona u Vranju na mestu nekadašnjeg Geoksa.

14. Mart 2022.

DOMU ZDRAVLjA NEDOSTAJU VOZAČI I MEDICINSKO OSOBLjE, ĐERLEK NAJAVIO POMOĆ

Bujanovac – Beograd - Bujanovačkom Domu zdravlja fali i zdravstveni kadar i pomoćno-tehničko osoblje, prvenstveno vozači i to je bila glavna tema razgovora direktorke ustanove dr Daliborka Pavlović sa državnim sekretarom u Ministarstvu zdravlja Mirsadom Đerlekom.

11. Mart 2022.

NASTAVAK DRUŠTVENOG DIJALOGA

Bujanovac – Beograd - Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, u saradnji sa Koordinacionim telom Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu...

10. Mart 2022.

NAJAVA DOGAĐAJA - OBAVEŠTENjE ZA MEDIJE SA AGENDOM

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, u saradnji sa Koordinacionim telom Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, organizuje drugi društveni dijalog u vezi sa Planom od 7 tačaka, na temu integracija u državne institucije.

8. Mart 2022.

ŽENE U BUJANOVCU: BORBA ZA RAVNOPRAVNOST

Bujanovac – Beograd - Položaj žena jeste poboljšan, ali njihova borba za jednak tretman u društvu naročito po pitanju zarade još uvek traje, dok je  pitanje po kojem se veoma sporo napreduje...

«Претходна страна   Следећа страна»