Arhiva vesti
                   
18. Mart 2022.

ZA KULTURU U BUJANOVCU 2 MILIONA

Bujanovac – Beograd -  Opština Bujanovac je raspisala konkurs za finansiranje projekata u oblasti kulture.

18. Mart 2022.

OPŠTINA PREŠEVO NAPRAVILA VODOVODNU MREŽU NA ŽELEZNIČKOJ STANICI

Preševo – Beograd – Opština Preševo napravila  vodovodnu mrežu na  železničkoj stanici, a  prema rečima nadležnih iz opštine, ovaj deo će veoma brzo biti priključen na kanalizacionu mrežu.

18. Mart 2022.

PROMOCIJA KNjIGE „VIHOR SA PROPLANKA“ U KULTURNOM CENRTRU MEDVEĐE

Medveđa – Beograd - Čitalačka publika imaće prilike da se upozna sa novom knjigom zavičajnog pisca Mirka Radivojevića „Vihor sa proplanaka“ na književnoj večeri koja će se održati u Kulturnom centru opštine Medveđe, 19. marta s početkom u 18 časova.

18. Mart 2022.

OBUKA ZA DRUŠTVENO-EKONOMSKO OSNAŽIVANjE ŽENA U NERAZVIJENIM MULTIETNIČKIM PODRUČJIMA SRBIJE

Preševo – Bujanovac - Beograd – Centar za regionalizam, uz podršku Ambasade Australije, održaće obuku o ekonomskom osnaživanju žena u nerazvijenim multietničkim sredinama 28. marta 2022. godine od 10 do 14 časova. Obuka će se održati u sali Doma kulture u Bujanovcu.

16. Mart 2022.

OPŠTINA MEDVEĐA DOBILA SREDSTVA ZA PROGRAM UNAPREĐENjA NERAZVIJENIH OPŠTINA

Medveđa – Beograd - Ministar za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opština Srbije, Novica Tončev, potpisao je u Nišu ugovore o dodeli bespovratnih sredstava u ukupnom iznosu od 320 miliona dinara.

16. Mart 2022.

OPŠTINA BUJANOVAC DAJE 2 MILIONA UDRUŽENjIMA GRAĐANA

Bujanovac – Beograd -  Nadležna opštinska komisija raspisala je konkurs za finansiranje godišnjih programa i projekata udruženje građana sa sedištem na teritoriji opštine Bujanovac u 2022. godini.

16. Mart 2022.

U BUJANOVCU POČELO PRIJAVLjIVANjE ZA POMOĆ U KUPOVINI KUĆE

Bujanovac – Beograd -  Za državne subvencije za kupovinu kuće ili stana po osnovu rođenja deteta građani mogu da konkurišu u Opštini Bujanovac.

16. Mart 2022.

OPŠTINA PREŠEVO DOBIJA 8 MILIONA DINARA ZA NABAVKU MAŠINE ZA ČIŠĆENjE GRADA

Preševo – Beograd – Opština Preševo potpisala je sa Kabinetom ministra ugovor vredan 8 miliona dinara za razvoj nerazvijenih opština.

15. Mart 2022.

PREDSTAVNICI SLUŽBE KOORDINACIONOG TELA U REDOVNOJ POSETI OPŠTINI MEDVEĐA

Medveđa – Beograd – Predstavnici Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa bili su u redovnoj poseti opštini Medveđa.

15. Mart 2022.

JAVNI POZIV - IZBOR KORISNIKA ZA PROCES BIZNIS OBUKA, SUBVENCIJA ZA SAMOZAPOŠLjAVANjE I MENTORSTVA

Preševo – Bujanovac – Beograd – Komisija za izbor korisnika Projekta „Zapošljavanje Roma i povratnika – E2R2“ objavljuje Javni poziv za izbor korisnika za proces biznis obuka, subvencija za samozapošljavanje i mentorstva.

«Претходна страна   Следећа страна»