Arhiva vesti
                   
7. Mart 2022.

ZA TRANSFER STANICU U BUJANOVCU 8 MILIONA IZ MINISTARSTVA NOVICE TONČEVA

Bujanovac – Beograd -  Opština Bujanovac dobila je 8 miliona dinara za projekat transfer stanice  od Ministarstva za razvoj nedovoljno razvijenih opština koje vodi Novica Tončev.

7. Mart 2022.

KARATISTIMA BSK 9 MEDALjA U KRALjEVU

Bujanovac – Beograd -  Na 19. Šampionatu Kraljeva u karateu takmičari bujanovačkog BSK-a osvojili su 9 medalja, po 4 zlatne i srebrne i jednu bronzanu.

4. Mart 2022.

HUMANITARCI IZ VRANjA POMAŽU NAJUGROŽENIJIMA IZ BUJANOVAČKIH SELA

Bujanovac – Beograd - Humanitarna organizacija “Veritas 017” iz Vranja svojim aktivnostima i humanitarnim radom nastoji da poboljša kvalitet života najugroženijim porodicama i da pomogne svima kojima je pomoć potrebna.

4. Mart 2022.

SAMOSTALNA IZLOŽBA SLIKA TIJANE SIĆEVIĆ

Medveđa – Beograd - U petak 4. marta sa početkom od 18 sati, u foajeu Kulturnog centra Medveđa, biće otvorena samostalna izložba, crteža i kostima na lutkama, Tijane Sićević pod nazivom „Džingis Kan i stvaranje savremenog sveta“. Ulaz je slobodan za sve posetioce.

4. Mart 2022.

„POETSKO VEČE“ ODRŽANO U KANCELARIJI ZA MLADE U PREŠEVU

Preševo – Beograd – U prostorijama Kancelarije za mlade održano je Poetsko veče kao  podrška mladim pesnicima. Ovu aktivnost organizovalo je Uduženje pisaca „Feniks“ u saradnji sa učenicima osnovnih škola opštine Preševo.

3. Mart 2022.

BUJANOVAC KORISNIK SUBVENCIONISANjA MERA ENERGETSKE REHABILITACIJE ZA PORODIČNE DOMOVE

Bujanovac – Beograd – U konkurenciji 151 lokalne samouprave u Srbiji, opština Bujanovac je rangirana sa maksimalnim brojem bodova i subvencijom za mere energetske sanacije porodičnih kuća i stanova u 2022. godini.

3. Mart 2022.

BUJANOVAC DOBIJA SIMBOL GRADA: I MI VOLIMO BUJANOVAC

Bujanovac – Beograd - Bujanovčani će uskoro dobiti simbol sa imenom grada, koji će, prema najavama, biti postavljen na gradskom trgu.

3. Mart 2022.

BIBER“ TRIBINA U BUJANOVCU: PRIČE O POMIRENjU

Bujanovac – Beograd -  Biber tim Centra za nenasilnu akciju Sarajevo/Beograd organizovaće 10. marta u Domu kulture „Vuk Karadžić“ u Bujanovcu tribinu o značaju društveno angažovane književnosti i umetnosti.

1. Mart 2022.

POČINjE REALIZACIJA RAZVOJNIH PROJEKATA ZA EKONOMSKI I TURISTIČKI POTENCIJAL JABLANIČKOG I TOPLIČKOG OKRUGA

Medveđa – Beograd - U Vizitorskom centru Teodora u Lebanu kod Caričinog grada održana je sednica Međuresorne radne grupe za uređenje i razvoj južne Srbije.

1. Mart 2022.

ORGANIZACIJA PCI DODELILA NOVINARSKE NAGRADE NA TEMU SUŽIVOTA SRBA I ALBANACA

Bujanovac – Beograd - Organizacija “Peaceful change Iniciative” dodelila je nagrade za emisije i tekstove koji najbolje oslikavaju suživot Srba i Albanaca.

«Претходна страна