Arhiva vesti
                   
22. Decembar 2021.

KLENIČKA ŠKOLA OD MINISTARSTVA DOBILA LOPTE, GOLOVE I KOŠEVE

Bujanovac – Beograd - Ministarstvo omladine i sporta doniralo je Osnovnoj školi “Bora Stanković” u selu Klenike lopte, golove i  košarkaške table sa obručima.

22. Decembar 2021.

PRAZNIČNI PAKETIĆI OBRADOVALI MALIŠANE IZ MEDVEĐE

Medveđa – Beograd - Njegovo Preosveštenstvo, Episkop niški Arsenije, posetio je opštinu Medveđa u društvu Kola srpskih sestara. Ovom prilikom, učenicima OŠ „Gornja Jablanica“, kao i školskoj deci sa posebnim potrebama, podeljeni su, u susret Božiću, praznični paketići sa slatkišima, koji su izmamili dečije osmehe.

21. Decembar 2021.

BELjULjI IZ TIRANE : OTVORENI BALKAN VELIKA ŠANSA I ZA NAŠ REGION

Bujanovac – Beograd - Među učesnicima samita Otvoreni Balkan, koji se  održava u Tirani, je i Bujanovčanin Nedžat Beljulji, kao gost kabineta domaćina skupa, premijera Albanije, Edija Rame.

21. Decembar 2021.

DODELA DIPLOMA ZA JOŠ 52 STUDENTA NA EKONOMSKOM FAKULTETU U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd - Na bujanovačkom odeljenju Ekonomskog fakulteta iz Subotice diplome su dobila 52 studenta osnovnih i master studija, sedme generacije ove ustanove.

21. Decembar 2021.

SARADNjA RTS - A I TV SPEKTRI, USKORO EMISIJE NA ALBANSKOM NA JAVNOM SERVISU

Bujanovac – Beograd - Televizija Spektri iz Bujanovca proizvodiće dokumentarnu emisiju na albanskom jeziku koja će biti prikazivana na Radio-televiziji Srbije.

20. Decembar 2021.

MLADI ALBANCI I SRBI KAO PRIMER STARIJIMA U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Mladi bujanovački srednjoškolci, Bljendina Hiseni i Bogdan Matić, učenici četvrtog razreda škola “Sezai Suroi” i “Sveti Sava”, aktivisti i predsednici đačkog parlamenta, primer su međusobne dobre saradnje, poštovanja različitosti i prevazilaženja stereotipa koji prate multietničku zajednicu.

20. Decembar 2021.

FINANSIJSKA PODRŠKA ZA PREKO 50 PORODICA SA DECOM SA POSEBNIM POTREBAMA I VIŠE OD 100 SAMOHRANIH RODITELjA

Preševo – Beograd – Porodice sa decom sa posebnim potrebama, njih 58, i 110 samohranih roditelja, korisnici su projekta opštine Preševo za finansijsku podršku ove dve socijalne kategorije.

20. Decembar 2021.

INFORMACIJA O AKTU O PROMENI USTAVA REPUBLIKE SRBIJE NA JEZICIMA NACIONALNIH MANjINA

Informaciju o Aktu o promeni Ustava Republike Srbije možete videti klikom OVDE.

16. Decembar 2021.

DIREKTOR BIBLIOTEKE, EKREM DžEMAILI: RENOVIRAMO DEPO, SLEDI ČITAONICA

Bujanovac – Beograd -  Počinju radovi na renoviranju depoa biblioteke “14. novembar” a u planu je i uređenje čitaonice, najavljuje v.d. direktora ove ustanove, Ekrem Džemaili.

16. Decembar 2021.

MARKO I LAZAR U AKCIJI ZA BUJANOVAČKE MALIŠANE

Bujanovac – Beograd - Mladi bujanovački volonteri i aktivisti, Marko Petković i Lazar Lazarevski, pokrenuli su humanitarnu akciju kako bi deci iz socijalno ugroženih porodica obezbedili novogodišnje paketiće. Oni pozivaju sve Bujanovčane da se priključe akciji.

«Претходна страна   Следећа страна»