Arhiva vesti
                   
14. Decembar 2021.

OPŠTINA MEDVEĐA POMOGLA ŠTAMPANjE „ČAROBNE ZEMLjE“, ROMANA ZA DECU AUTORKE IZ LECA

Medveđa – Beograd - Autorka dečijeg romana, Marija Ivanović, koja živi i radi u Lecu kao samohrana majka jedne devojčice, usudila se da svojoj ćerki ispuni želju i napiše nešto što nije mogla nigde da pročita.

14. Decembar 2021.

PREDSEDNICA OPŠTINE PREŠEVO, ARDITA SINANI, DOČEKALA JE DECU PREDŠKOLSKOG UZRASTA I DECU SA POSEBNIM POTREBAMA U SVOM KABINETU

Preševo – Beograd - Uoči Nove godine, predsednica opštine Preševo, Ardita Sinani, organizovala je prijem dece predškolskog uzrasta i dece sa posebnim potrebama dnevnog boravka vrtića u Preševu.

14. Decembar 2021.

SVIM SRCEM ZA DECU MEVEĐE, AKCIJA PRIKUPLjANjA DAROVA

Medveđa – Beograd - Redakcija Radija „Glas“, niške pravoslavne eparhije, uputila je poziv svim humanim ljudima da se priključe akciji prikupljanja pomoći deci iz Medveđe.

14. Decembar 2021.

SIJARINSKA BANjA DOBILA NAJMODERNIJI VELNES I SPA CENTAR

Medveđa – Beograd - Po prvi put u Sijarinskoj Banji, moći ćete da uživate u modernom Velnes i spa centru „Sijarina spa“, koji će posetioce svojim dizajnom i ponudom vratiti u doba starog Rima.

13. Decembar 2021.

EVROPSKA UNIJA POSVEĆENA BUJANOVCU I PREŠEVU

Bujanovac – Preševo - Beograd - Evropska unija ostaje posvećena razvoju Bujanovca, Vranja i Preševa, poručile su EU diplomate tokom posete jugu Srbije.

13. Decembar 2021.

MLADI U AKCIJI: PROTIV DISKRIMINACIJE I NASILjA

Bujanovac – Beograd - Organizacija The Future realizovaće u Bujanovcu projekat „Mladi u akciji“ koji ima za cilj jačanje kapaciteta mladih iz lokalne zajednice i podizanje  svesti o važnosti promovisanja rodne ravnopravnosti.

10. Decembar 2021.

PREDSTAVNICI KOORDINACIONOG TELA SASTALI SE SA AKTIVISTIMA NVO LIVRIT IZ PREŠEVA

Preševo – Beograd - Predstavnici Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, posetili su aktiviste Nevladine organizacije Livrit u Preševu.

10. Decembar 2021.

ARIFI: PREDUZETNICIMA ISPLAĆENE SUBVENCIJE, SLEDEĆE GODINE DUPLO VIŠE NOVCA

Bujanovac – Beograd -  Bujanovačkim preduzetnicima, koji su prošli na opštinskom konkursu, isplaćeno je po 150.000 dinara subvencija.

10. Decembar 2021.

REDOVNA POSETA PREDSTAVNIKA KOORDINACIONOG TELA BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd - Predstavnici Koordinacionog tela, boravili su u Bujanovcu gde su se sastali sa čelnicima ove opštine.

9. Decembar 2021.

„OD TEMELjA DO KROVA“ – POČINjE REKONSTRUKCIJA ŠKOLE „B. RADIČEVIĆ“

Bujanovac – Beograd -  Radovi na kompletnoj rekonstrukciji bujanovačke Osnovne škole „Branko Radičević“ zvanično počinju 10. decembra, rekao je direktor škole Nenad Tasić.

«Претходна страна   Следећа страна»