Arhiva vesti
                   

BIZNIS OBUKA ZA BUJANOVAČKE SREDNjOŠKOLCE

22. Septembar 2021.

Bujanovac – Beograd -Bujanovački srednjoškolci imaće priliku da kroz edukativni program “Youth Innovation Center” steknu veštine i znanja za razvoj sopstvenih biznis ideja.

Učenici će moći da kroz online radionice sa ekspertima iz različitih oblasti biznisa, ali i kroz posete uspešnih kompanija iz Srbije i mentorsku podršku ljudi iz organizacije “Nauči me”, postanu svesni potencijala svog znanja i tokom programa osmisle, a kasnije i kreiraju sopstveni prozvod ili uslugu.

Program se realizuje od oktobra ove godine do jula 2022. godine od strane organizacije “Nauči me” iz Niša, a podeljen je u dve etape – period edukacije i mentorstva i period realizacije odabranih ideja učenika

Učesnike programa očekuju brojni interaktivni onlajn susreti tokom kojih će moći da razmene mišljenja i steknu nova iskustva, kao i finalni događaj u vidu konferencije, kada će učesnici prezentovati svoje ideje široj javnosti.

Cilj ovog programa je da motiviše i osnaži učenike srednjih škola da svoja stručna  znanja i veštine dopune veštinama potrebnim svakom preduzetniku.

Srednjoškolci koji su zainteresovani da nauče nešto više o preduzetništvu za edukativni program “Youth Innovation Center” mogu se prijaviti na sajtu organizacije “Nauči me”.

Izvor: Bujanovačke, Koordinaciono telo