Arhiva vesti
                   
17. Septembar 2021.

PRILIKA ZA MLADE BUJANOVČANE DA SE ŠKOLUJU U AMERICI

Bujanovac – Beograd -  Bujanovački učenici imaće priliku da školsku 2022./23. godinu provedu u Americi kao stipendisti američke Vlade u okviru “FLEX” programa razmene učenika.

17. Septembar 2021.

REBALANSOM BUDžETA OBEZBEĐEN NOVAC ZA PERSONALNE ASISTENTE I AUTOČISTILICU ULICA

Bujanovac – Beograd - Rebalansom budžeta opštine Bujanovac, obezbeđen je novac za finansiranje nadzora rekonstrukcije bujanovačke OŠ “Branko Radičević”, nabavku autočistilice i izmirivanje duga prema personalnim asistentima.

16. Septembar 2021.

U BUJANOVCU SE NIKO NIJE PRIJAVIO ZA ZAMENU STOLARIJE, OPŠTINA MENjA USLOVE

Bujanovac – Beograd - Da bi dobili novac iz opštinskog budžeta za zamenu stolarije na kućama i stanovima, meštanima opštine Bujanovac više nije neophodna građevinska dozvola ili rešenje o ozakonjenju objekta, već je dovoljno i da su samo podneli zahtev za legalizaciju.

15. Septembar 2021.

“NEBESKE HEROINE SVETA” U MEDVEĐI I LESKOVCU

Medveđa – Beograd - Radmila Tonković je promovisala svoju monografiju „Nebeske heroine sveta“, knjigu koju je posvetila ženama koje su imale veliku ulogu u vazduhoplovstvu širom sveta. Promocija je najpre održana u Medveđi...

14. Septembar 2021.

ŠANSA ZA MLADE ZA STRUČNU PRAKSU U BEOGRADU

Bujanovac – Preševo – Medveđa - Beograd -  Svršeni diplomci, njih 10, iz Bujanovca, Preševa i Medveđe, uz podršku OEBS-a dobiće priliku za stručnu praksu u različitim republičkim institucijama u Beogradu.

14. Septembar 2021.

RADIONICA ZA MLADE NA BUJANOVAČKOM JEZERU

Bujanovac – Beograd -  Mladi Srbi i Albanci iz bujanovačkih srednjih škola “Sveti Sava” i “Sezai Suroi” zajedno su učestvovali na radionici “Summer camp” održanoj na obalama Bujanovačkog jezera.

13. Septembar 2021.

OD JULA STERILISANO 80 PASA LUTALICA U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Od sklapanja ugovora sa Opštinom Bujanovac, u julu mesecu ove godine, Veterinarska stanica je čipovala i sterilisala 80 pasa lutalica. Nova akcija će uslediti kada lokalna samouprava to zatraži.

13. Septembar 2021.

KARATISTIMA BSK-a 13 MEDALjA U LESKOVCU

Bujanovac – Beograd - Borci Karate kluba BSK osvojili su 13 medalja na Međunarodnom karate turniru IPON 2021 u  Leskovcu, u konkurenciji 14 klubova iz Srbije i Bugarske.

10. Septembar 2021.

RODITELjI TRAŽE OTVARANjE „DNEVNOG BORAVKA“ ZA DECU OMETENU U RAZVOJU

Bujanovac – Beograd -  Roditelji dece ometene u razvoju zajedno sa nadležnima u lokalnoj samoupravi i Bujnanovačkim, pokreću inicijativu da se za decu sa smetnjama u razvoju otvori dnevni boravak u kojem bi mogli da se druže međusobno, uz pomoć i podršku licenciranih i stručnih lica.

10. Septembar 2021.

ASFALT NA ULICAMA KOD PARKA U BUJANOVCU KAD KOMUNALAC ZAVRŠI KANALIZACIJU

Bujanovac – Beograd -  Za asfaltiranje ulica kod gradskog parka u Bujanovcu čeka se na JP „Komunalac“ koji je zadužen da reguliše mrežu atmosferske kanalizacije, rečeno je u Opštinskoj upravi.

«Претходна страна   Следећа страна»