Arhiva vesti
                   
26. Mart 2021.

POČELA ONLAJN PRIJAVA BUDUĆIH PRVAKA

Preševo, Bujanovac, Medveđa – Na portalu e-Uprava je počelo  prijavljivanje za upis učenika u prvi razred osnovne škole. 

26. Mart 2021.

VAKCINACIJA BEZ ZAKAZIVANjA POČELA U BUJANOVCU NA TRI LOKACIJE

Bujanovac - Imunizacija bez zakazivanja preko e-Uprave je juče počela u Bujanovcu. Ekipe Doma zdravlja su obilazile gradska naselja, a jedan punkt je bio otvoren i na Odeljenju medicine rada u ovoj ustanovi, a ne na Ekonomskom fakultetu kako je planirano.

26. Mart 2021.

U MEDVEĐI POLOŽENI VENCI NA SPOMEN ČESMI POVODOM 22 GODINE OD POČETKA NATO AGRESIJE

Medveđa - U Medveđi je juče ispred spomen česme održan dvadeset drugi  komemorativni skup u čast stradalih boraca iz opštine Medveđa, kao i svih poginulih u NATO agresiji 1999. godine.

25. Mart 2021.

BESPLATAN KURS „RAZVOJ VEB STRANICA (PHP)“- IT BOOTCAMP (Rok: 28. mart 2021)

Besplatna i neprofitna škola „IT Bootcamp" je omogućila svim zainteresovanima iz cele Srbije da se prijave za besplatan IT kurs „Razvoj veb stranica (PHP)“. Prijavljivanje je u toku i traje do nedelje, 28. marta.

25. Mart 2021.

U BUJANOVCU POČINjE VAKCINACIJA BEZ PRIJAVE PREKO E-UPRAVE

Bujanovac - Dom zdravlja Bujanovac je dobio dozvolu da počne sa vakcinacijom građana bez prijave preko e-Uprave, kazala je dr Daliborka Pavlović, direktorka te ustanove.

25. Mart 2021.

VIŠE OD 400 MIGRANATA DISLOCIRANO NA JUG SRBIJE

Sombor, Preševo - U zajedničkoj akciji Grada Sombora, Komesreijata za izbeglice i migracije, Žandarmerije i somborske policije juče je sprovedena nova akcija dislokacije 436 migranata iz Sirije, Avganistana, Pakistana, Alžira i Maroka koji nemaju regulisan boravak u ovom gradu.

25. Mart 2021.

SARADNjA MEDVEĐE I MEROŠINE – ZAJEDNIČKI NASTUP NA KONKURSIMA

Medveđa – Opštine Medveđa i Merošina su juče potpisale Sporazum o međuopštinskoj saradnji u oblasti upravljanja ljudskim resursima.  Sporazum su u Merošini potpisali predsednici pomenutih opština, Nebojša Arsić i Saša Jovanović.

24. Mart 2021.

KONKURS ZA SREDNjOŠKOLCE U JABLANIČKOM OKRUGU (Rok: 21. april 2021)

Lokalni tim Leskovac Unije srednjoškolaca Srbije je odlučio da, u saradnji sa Narodnom bibliotekom „Radoje Domanović“ Leskovac, organizuje literarni konkurs na sledeće teme: „Napisaću ti stih“,„Pesma u meni“ i „Naš jezik je simbol mene“, a prijave traju od 21. marta do 21. aprila 2021. godine.

24. Mart 2021.

U BUJANOVCU 3.000 VAKCINISANIH, TRAŽI SE FAJZER

Bujanovac - Obe doze vakcine protiv korona virusa je primilo 1.735 stanovnika opštine Bujanovac, rečeno je u bujanovačkom Domu zdravlja.

24. Mart 2021.

GRAĐANI PREŠEVA ĆE U NEDELjU IZABRATI NOVU LOKALNU VLAST

Preševo - Građani opštine Preševo će u nedelju, 28. marta, izaći na vanredne lokalne izbore, na kojima treba da izaberu 38 odbornika za novi saziv lokalnog parlamenta.

«Претходна страна   Следећа страна»