Arhiva vesti
                   
30. Mart 2020.

KORONA ZATVARA PIJACE

Bujanovac – Jedna od novih mera u borbi protiv korona virusa koje je u subotu usvojila Vlada je i zatvaranje pijaca.

30. Mart 2020.

BUJANOVAČKI PČELARI DONIRAJU MED

Bujanovac –Akciji borbe protiv korona virusa i pomoći stanovništvu u ovim teškim vremenima doprineli su i bujanovački pčelari iz Udruženja “Polen 2012”.

30. Mart 2020.

VETERINARSKA I OPŠTINA DEZINFIKUJU CEO BUJANOVAC

Bujanovac – Bujanovac je jedan od retkih gradova u Srbiji koji će kompletno biti dezinfikovan protiv korona virusa, zahvaljujući saradnji lokalne samouprave i Veterinarske stanice.

30. Mart 2020.

VOLONTERI IZ MEDVEĐE PODELILI PAKETE NAJUGROŽENIJIM PORODICAMA U DONjEM BUČUMETU, GAJTANU, PETRILjU I ČOKOTINU

Medveđa – Sredstvima iz budžeta opštine Medveđa u iznosu od 900.000 dinara, nabavljene su osnovne životne namirnice za nekih 500 paketa pomoći namenjenim najsiromašnijoj kategoriji stanovnika na teritoriji opštine Medveđa.

27. Mart 2020.

PENZIJE PUTEM DOSTAVE ILI OVLAŠĆENjA

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, u konsultacijama sa predsednikom Republike Srbije, donela je odluku da se isplate penzija za građane vrše uz posebna ovlašćenja, kao i putem dostave.

27. Mart 2020.

POSEBNE TELEFONSKE LINIJE U JUŽNOJ SRBIJI ZA ONE KOJI SU DOŠLI IZ INOSTRANSTVA

U Domovima zdravlja u Preševu, Bujanovcu i Medveđi su otvoreni posebni brojevi telefona preko kojih će građani sa respiratornim tegobama i temperaturom moći da se jave,  a u Zavodu za javno zdravlje Vranje je otvoreno još 9 linija za sve ljude koji su došli iz inostranstva i za one koji žele da se informišu u vezi sa virusom korona.

27. Mart 2020.

STATISTIKA COVID-19 U SRBIJI

Kancelarija za IT i eUpravu otvorila je podatke i učinila dostupnim statistiku o broju zaraženih virusom COVID-19 na teritoriji  Republike Srbije.

27. Mart 2020.

EPIDEMIOLOG TIODOROVIĆ: GVOZDENA DISCIPLINA, DA IZDRŽIMO DO MAJA

Bujanovac, Beograd – U naredne dve nedelje potrebna nam je gvozdena disciplina, da izdržimo do kraja aprila ili početka maja kad korona virus neće moći da izdrži, poručio je niški epidemiolog, prof dr Branislav Tiodorović.

27. Mart 2020.

ZA NAJUGROŽENIJE BUJANOVČANE 4.000 PAKETA POMOĆI

Bujanovac – Sa 300.000 dinara izdvojenih iz budžeta, Opština Bujanovac obezbediće za najugroženije sugrađane 4.000 paketa sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu.

27. Mart 2020.

U MEDVEĐI POČELA PODELA PAKETA POMOĆI NAJSIROMAŠNIJIM PORODICAMA I ČLANOVIMA UDRUŽENjA “SRCE ZA DECU”

Medveđa – Zahvaljujući sredstvima koja su opredeljena na Opštinskom Veću iz budžeta lokalne samouprave, nabavljene su namirnice i iste su smeštene u Sportskoj hali...

«Претходна страна   Следећа страна»