Arhiva vesti
                   

ATLANTIK GRUPA TRAŽI NOVU GENERACIJU POLAZNIKA GRADUATE TRAINEE PROGRAMA (ROK: 15.SEPTEMBAR 2019)

30. Avgust 2019.

Atlantik grupa, jedna od vodećih regionalnih kompanija, prima nove diplomirane studente u okviru Atlantic Graduate Trainee programa, koji će tokom godinu dana imati priliku da steknu dragoceno iskustvo i uspostave važne poslovne kontakte. Svake godine odabrani učesnici programa prolaze kroz brojne sektore kompanije i uz vrhunski mentorski rad upoznaju realne poslovne procese i stiču uvid u oblasti koje ih najviše zanimaju za razvoj karijere.

Za sve one koji su spremni za prve korake u poslovnim vodama, Atlantic Graduate Trainee    program nudi bezbroj prilika za rast i razvoj. Učešcće u programu je prilika za mlade da započnu karijeru kao punopravni članovi Atlantikovog tima, sa svim odgovornostima i mogućnostima koje sistem nudi. Za prijavu se ohrabruju profesionalci iz svih oblasti, jer će fokus biti, pre svega, na potrazi za radoznalošcću.

 „Vrhunski profesionalci i inovatori ističu se po tome što su sposobni da postave teška, ključna pitanja i izvuku najbolje od svojih kolega u pronalaženju rešenja. Za   Atlantic Graduate Trainee program tražimo baš takve – znatiželjne ljude”, objašnjavaju iz Atlantik grupe.

Konkurs je otvoren do 15. septembra, a prijaviti se i saznati više o svemu možete na  http://makewaves.atlanticgrupa.com/

Izvor: Portal mladi i Koordinaciono telo