Arhiva vesti
                   
25. April 2019.

LESKOVAC I MEDVEĐA NA PRVOM SRPSKO-HOLANDSKOM FORUMU O VODI I ENERGIJI

Medveđa – Predstavnici grada Leskovca i opštine Medveđa prisustvovali su prvom srpsko-holandskom forumu „Voda i Energija 2019“ u Beogradu, gde je više od devedeset kompanija razgovaralo o mogućnostima saradnje sa holandskim kompanijama koje su nosioci naprednih tehnologija iz oblasti zaštite životne sredine, obnovljivih izvora energije i prerade i tretmana otpadnih voda.

25. April 2019.

VASKRŠNjA ČESTITKA PREDSEDNIKA KOORDINACIONOG TELA, ZORANA STANKOVIĆA

Povodom Vaskrsa, najvećeg i najradosnijeg hrišćanskog praznika, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac, Medveđa Zoran Stanković, uputio je čestitku svim vernicima koji proslavljaju ovaj praznik.

23. April 2019.

ZA 77 PROJEKATA LOKALNIH SAMOUPRAVA 489,3 MILIONA DINARA

Beograd - Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu u Vladi Republike Srbije Branko Ružić potpisao je ugovore sa 63 gradonačelnika i predsednika opština koji će omogućiti realizaciju 77 projekata u lokalnim samoupravama vrednim gotovo pola milijarde dinara.

23. April 2019.

PODRŠKA AMBASADE FRANCUSKE CIVILNOM DRUŠTVU U REPUBLICI SRBIJI (ROK: 31.05.2019)

Tokom 2019. godine, Ambasada Francuske će objavljivanjem poziva za projekte obnoviti svoju podršku civilnom društvu u Republici Srbiji u domenima borbe protiv svih vidova diskriminacije, kao i zalaganja za jednakost između žena i muškaraca.

23. April 2019.

JAVNI POZIV JEDINICAMA LOKALNIH SAMOUPRAVA ZA UČEŠĆE U PROJEKTU „PRILAGOĐAVANjE POSTOJEĆIH SPORTSKIH OBJEKATA NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE POTREBAMA OSOBA SA INVALIDITETOM“ (ROK: 01.06.2019)

Ministarstvo omladine i sporta je objavilo poziv za podnošenje predloga projekta koji se odnose na prilagođavanje postojećih sportskih objekata na teritoriji Republike Srbije potrebama osoba sa invaliditetom.

22. April 2019.

VOLONTIRANjEM ČAK DO ŠVAJCARSKE!

Volonterski centar Vojvodine vas poziva da konkurišete za dugoročno volontiranje u Švajcarskoj!

22. April 2019.

PROVEDITE NEZABORAVNO LETO U ITALIJI PUTEM STUDENTSKE PRAKSE!

Postanite i vi Globalni volonter kroz praksu za studente ovog leta u Italiji!

22. April 2019.

9. MINI BASKET FESTIVAL: LOPTA UMESTO MOBILNOG

Bujanovac – Više od 700 dece iz 17 klubova uveličalo je Mini basket festival koji po deveti put u Bujanovcu organizuje OKK „Play 017“.

22. April 2019.

FILM O BUJANOVCU NA SAJMU TURIZMA U NIŠU

Bujanovac – Pored suvenira i publikacija, Turistička organizacija je na centralnom video bimu predstavila i promotivni film o Bujanovcu na 20. Sajmu turizma u Nišu.

22. April 2019.

FORMIRA SE JUGOISTOČNA TURISTIČKA REGIJA

Preševo, Bujanovac, Medveđa – U okviru Sajma turizma u Nišu održan je i inicijativni sastanak direktora turističkih organizacija na kome je postignut dogovor o formiranju Jugoistočne turističke regije, koju bi činila četiri okruga – Pirotski, Nišavski, Jablanički i Pčinjski.

  Следећа страна»