Arhiva vesti
                   
22. April 2019.

MIGRANTI OBELEŽILI DAN PLANETE IZLETOM NA BUJANOVAČKO JEZERO

Bujanovac – Povodom 22. aprila, Dana planete Zemlje, za migrante iz Prihvatnog centra u Bujanovcu i volontere Crvenog krsta Bujanovac, organizovan je zajednički izlet do Bujanovačkog jezera. Tamo su migranti i volonteri očistili izletište pored jezera, pecali i u okolnoj šumi postavili kućice za ptice.

22. April 2019.

OBUKA MIROVNjAKA VOJSKE SRBIJE ZA MISIJU U LIBANU

Bujanovac – U Centru za obuku jedinica za multinacionalne operacije održana je provera spremnosti jedinica Kopnene vojske i Komande za obuku za učešće u misiji Ujedinjenih nacija u Libanu, saopštila je Vojska Srbije.

18. April 2019.

OMLADINSKI TRENING U VELIKOJ BRITANIJI (ROK: 30.04.2019)

Centar za razvojnu politiku i saradnju (CRPS) Vas pozova da se prijavite na konkurs za omladinski trening “Digital Entrepreneurship Project: Empowering Disadvantaged Young People with Resourceful Digital Skills” koji će se održati u Mančesteru u Velikoj Britaniji od 18. do 27. jula 2019. godine.

18. April 2019.

PRIJAVI SVOJU IDEJU NA NAJVEĆI KONKURS ZA MLADE PREDUZETNIKE (ROK: 01.06.2019)

Udruženje „Razlivalište”, koje se bavi razvijanjem društvenog preduzetništva kod mladih u Srbiji, sprovodi edukativni program Social Impact Award, koji se sprovodi u još 20 zemalja sveta.

18. April 2019.

DIGITALIZACIJA SKUPŠTINE OPŠTINE BUJANOVAC

Bujanovac – Projekat  digitalizacije bujanovačke skupštine finansiraće sa 4,7 miliona dinara Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, a instaliranje digitalnog sistema biće okončano početkom juna, rečeno je u kabinetu predsednika opštine.

17. April 2019.

AMBASADA REPUBLIKE BUGARSKE U BEOGRADU – POZIV ZA PODNOŠENjE PREDLOGA PROJEKATA

Ministarstvo spoljnih poslova Republike Bugarske je, preko Ambasade Republike Bugarske u Beogradu, objavilo proceduru za prihvatanje i odabir predloga projekata koji će se implementirati uz grant u okviru Zvanične razvojne pomoći Republike Bugarske Republici Srbiji, sa početnim rokom za pokretanje projekata u 2020. godini.

17. April 2019.

RASPISAN NOVI, ČETVRTI KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA PO OSNOVU ODLAGANjA KRIVIČNOG GONjENjA

Ministarstvo pravde je raspisalo novi javni konkurs za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja (oportunitet), a ukupan iznos koji je predviđen za dodelu je 470 miliona dinara.

17. April 2019.

PODELjEN NOVAC ZA MEDIJSKE PROJEKTE

Bujanovac – Gradsko veće Vranja usvojilo je predlog Komisije o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata iz budžeta Grada za proizvodnju medijskih sadržaja u 2019. godini.

16. April 2019.

KOMKURS ZA UČEŠĆE NA NACIONALNOM FORUMU ZA ZELENE IDEJE (ROK: 5.5.2019)

Trag fondacija, Fond braće Rokfeler i Erste Banka su objavili Konkurs za učešće na nacionalnom Forumu za zelene ideje.

16. April 2019.

U SELU RELjAN VENCI ZA VOJNIKE POGINULE U NATO BOMBARDOVANjU

Preševo – Dvadesetogodišnjica pogibije pripadnika nekadašnje 78. motorizovane brigade tokom NATO agresije, obeležena je u selu Reljan, u opštini Preševo.

«Претходна страна   Следећа страна»