Arhiva vesti
                   

PROVEDITE NEZABORAVNO LETO U ITALIJI PUTEM STUDENTSKE PRAKSE!

22. April 2019.

Postanite i vi Globalni volonter kroz praksu za studente ovog leta u Italiji!

Najveća studentska organizacija na svetu- AIESEC i ovog leta, kroz program Global Volunteer, organizuje volonerske prakse u preko 120 zemalja sveta, koje su namenjene studentima i studentkinjama svih fakulteta, a traju od 6 do 12 nedelja.

Jedna od tih praksi je i Cultural Summer, praksa u Ankoni, kroz koju će volonteri prezentovati kulturu svoje zemlje i raditi sa decom u letnjem kampu jezičke škole u tom gradu.

Volonteri će imati priliku da organizuju aktivnosti, kako edukativnog karaktera, tako i zabavnog i sportskog, i podsticaće decu da pokažu svoje veštine i talente.

Na ovom projektu ćete steći neverovatno iskustvo boravka u stranoj zemlji, i to u potpunosti okruženi italijanskom kulturom i načinom života. Prilika da se razvije liderski potencijal i upozna život u internacionalnom okruženju tokom 6 sedmica boravka u Italiji će sigurno biti deo leta vredan prepričavanja!

Global Volunteer   je program volonterskih praksi namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, širenju svoje kulture i upoznavanju novih. Za sve prakse u okviru ovog programa se mogu prijaviti mladi od 18 do 30 godina. Smeštaj je obezbeđen tokom cele prakse.

Prijava za studentsku praksu se vrši na  http://bit.ly/GlobalniiVolonter   .

Sve dodatne informacije možete da pronađte na sajtu AIESEC-a Srbije- https://aiesec.org.rs

Izvor: Portal mladi i Koordinaciono telo