Arhiva vesti
                   

JAVNI POZIV JEDINICAMA LOKALNIH SAMOUPRAVA ZA UČEŠĆE U PROJEKTU „PRILAGOĐAVANjE POSTOJEĆIH SPORTSKIH OBJEKATA NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE POTREBAMA OSOBA SA INVALIDITETOM“ (ROK: 01.06.2019)

23. April 2019.

Ministarstvo omladine i sporta je objavilo poziv za podnošenje predloga projekta koji se odnose na prilagođavanje postojećih sportskih objekata na teritoriji Republike Srbije potrebama osoba sa invaliditetom.

Osnovni cilj projekta je stvaranje uslova za obezbeđenje pristupačnosti postojećih sportskih objekata osobama sa invaliditetom.

Predlog projekta podnosi vlasnik, odnosno korisnik zemljišta ili sportskog objekta uz saglasnost vlasnika zemljišta, odnosno sportskog objekta.

Podnosilac predloga projekta je obavezan da dostavi sledeću dokumentaciju:

  1. Propratno pismo u kome su navedene osnovne informacije o nosiocu programa i predloženom projektu (naziv nosioca programa i naziv programa, vremensko trajanje, finansijski iznos traženih sredstava) potpisano od strane ovlašćenog lica za zastupanje podnosioca programa;
  2. Obrazac predloga programa odnosno projekta (aplikacioni formular – Obrazac 3 – Predlog godišnjeg programa kojim se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta kroz izgradnju, opremanje i održavanje sportskih objekata), čitko popunjen (otkucan ili odštampan), jezikom i pismom u službenoj upotrebi.

Sva obavezna i prateća dokumentacija mora biti dostavljena Ministarstvu u zapečaćenoj koverti na adresu:

Ministarstvo omladine i sporta

Bulevar Mihajla Pupina 2

11070 Novi Beograd

 

Za dodatne informacije možete se obratiti putem elektronske pošte na e-mail: bratislav.petrovic@mos.gov.rs

Krajnji rok za dostavu prijava je 1. jun 2019. godine.

Dodatne informacije o konkursu i obrasci su dostupni na http://www.mos.gov.rs/vest/ministarstvo-omladine-i-sporta-raspisuje-javni-poziv-za-prijavu-jedinica-lokalnih-samouprava-radi-ucesca-u-programuprojektu-prilagodavanje-postojecih-sportskih-objekata-na-teritoriji-republike-srbije-potrebama-osoba-sa-invaliditetom

Izvor: Ministarstvo onladine i sporta i Koordinaciono telo