Arhiva vesti
                   
28. Avgust 2018.

ARSIĆ: ALBANCI IZ MEDVEĐE NE ŽELE PRIPAJANjE KOSOVU I METOHIJI

Medveđa - Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa, je izjavio da je ta opština pravi primer toga kako jedna multietnička sredina može dobro da funkcioniše.

 

28. Avgust 2018.

UKIDANjE KAZNENIH POENA ZA PENZIJE KOD BENEFICIRANOG RADNOG STAŽA

Preševo, Bujanovac, Medveđa –  „Do kraja godine će svima koji su tokom radnog veka imali beneficiran radni staž biti ukinuti kazneni poeni za penzije,” izjavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.   

 

28. Avgust 2018.

POZIV AMBASADE REPUBLIKE ČEŠKE U BEOGRADU ZA PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA MALE LOKALNE PROJEKTE

Ambasada Republike Češke u Beogradu je objavila poziv za podnošenje zahteva za male lokalne projekte (MLP) razvojne saradnje kojim direktno upravlja Ambasada Republike Češke u Beogradu.

 

 

24. Avgust 2018.

FIRMA „SABA BELČA” IZ PREŠEVA PONOVO IZABRANA ZA ODRŽAVANjE PUTEVA U VRANjU

Preševo, Vranje - Gradska uprava u Vranju je donela odluku po kriterijumu najmanje ponuđene cene da izvođenje radova na letnjem održavanju saobraćajnica i puteva u tom gradu poveri preduzeću „Saba Belča" iz Preševa, koje se jedino javilo na konkurs za javne nabavke male vrednosti, saopšteno je iz gradske uprave u Vranju.

24. Avgust 2018.

KOŠARKAŠKI KADETI BUJANOVAČKOG „PLEJ 017“ U DRUŠTVU KOŠARKAŠA „ZVEZDE“ I „PARTIZANA“

Bujanovac - Upravni odbor Košarkaškog saveza Srbije dodelio je specijalnu pozivnicu OKK „Play 017“iz Bujanovca da se kroz kvalifikacije u svom regionu, poput ostalih seniorskih timova koji imaju mlađe kategorije igrača, domogne najkvalitetnije kadetske lige u Srbiji - Jedinstvene kadetske lige.

24. Avgust 2018.

STANKOVIĆ: NAJVEĆI PROBLEM U PREŠEVU, BUJANOVCU I MEDVEĐI JE NEZAPOSLENOST

Beograd - Sednica Predsedništva Koordinacionog tela, druga po redu ove godine, počela je u Palati Srbija.

23. Avgust 2018.

ZAVRŠENO POTPISIVANjE UGOVORA SA POLjOPRIVREDNICIMA IZ MEDVEĐE

Medveđa - Predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić, je sa poljoprivrednicima potpisao i preostale ugovore za povraćaj sredstva uloženih u podsticanje poljoprivrede i ruralni razvoj te opštine.

23. Avgust 2018.

NEŠA GALIJA SVIRA U MEDVEĐI

Medveđa – Meštani Medveđe će moći da uživaju u najvećim hitovima niškog benda  „Galija” na koncertu koji će se održati 27. avgusta od 21.30 časova na platou ispred Kulturnog centra u Medveđi.

23. Avgust 2018.

POZIV ZA MEDIJE - 23.08.2018

Pozivamo vas da u petak 24. avgusta u 12 časova, u sali 233, (na drugom spratu), Istočni ulaz, Palata Srbija, prisutvujete početku sednice Predsedništva Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

22. Avgust 2018.

STANKOVIĆ: PRIPAJANjE OPŠTINA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA KOSOVU I METOHIJI NIĆE BITI TEMA U BRISELU

Beograd – „Pripajanje tri opštine, Bujanovca, Preševa i Medveđe, Kosovu i Metohiji neće biti tema na stolu u Briselu“, izjavio je Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za ove tri opštine.

«Претходна страна   Следећа страна»