Arhiva vesti
                   
18. Juli 2018.

U VRANjU PREDSTAVLjENA METODOLOGIJA „ROMACTED” PROJEKTA

Vranje – Grad Vranje je jedan od 11 gradova u Srbiji u kojima se sprovodi Romacted program uz podršku Evropske unije, Saveta Evrope i Vlade Republike Srbije.

18. Juli 2018.

OD 1. AVGUSTA POJEDNOSTAVLjENA PROCEDURA ZA OSTVARIVANjE PRAVA BUDUĆIH MAMA

Preševo, Bujanovac, Medveđa - 1. avgusta stupa na snagu pojednostavljena procedura za ostvarivanje prava budućih mama, dok će dokumenta pribavljati resorno ministarstvo o trošku budžeta.

18. Juli 2018.

POČELA REKONSTRUKCIJA ZGRADE OPŠTINE MEDVEĐA

Medveđa – U opštini Medveđi je počela realizacija projekta rekonstrukcije zgrade opštine. Zbog radova na objektu opštinske zgrade, sve opštinske i državne službe koje koriste kancelarije u zgradi opštine su izmeštene na nekoliko lokacija u Medveđi.

17. Juli 2018.

ODNOS PREMA ALBANSKOJ I OSTALIM MANjINAMA U SKLADU SA EVROPSKIM KRITERIJUMIMA

Beograd – „Pojedini političari sa juga Srbije pokušavaju da manipulišu osećanjima albanske manjine, sa ciljem da uspostave veštačku ravnotežu sa teškim položajem Srba na Kosovu i Metohiji, rekla je za „Večernje novosti" Brankica Janković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti.

17. Juli 2018.

OPŠTINA BUJANOVAC PODELILA 8,36 MILIONA DINARA ZA RAZVOJ LOKALNOG PREDUZETNIŠTVA

Bujanovac - Komisija za dodelu podsticajnih sredstava za razvoj lokalnog preduzetništva u opštini Bujanovac za 2018. godinu je podelila 8,36 miliona dinara na ime podrške lokalnom održivom razvoju kroz smanjenje nezaposlenosti i ekonomsko osnaživanje.

17. Juli 2018.

U JABLANIČKOM OKRUGU SE GODIŠNjE ILEGALNO POSEČE VIŠE OD 1.000 KUBIKA DRVA

Leskovac, Medveđa - Bespravna seča šuma je veliki problem u skoro svim zemljama na svetu. Osim malih kazni koje su predviđene za šumokradice u Srbiji, problem je i što ljudi nisu svesni posledica koje nastaju neselektivnom i potpunom sečom.

16. Juli 2018.

STANKOVIĆ: ALBANCI SA JUGA CENTRALNE SRBIJE NISU TEMA RAZGOVORA U BRISELU

Beograd - „Albanci sa juga centralne Srbije nisu tema razgovora u Briselu i njihovo usvajanje „Političke deklaracije" kojom traže da budu uključeni u dijalog Beograda i Prištine...

16. Juli 2018.

SOCIJALNO UGROŽENIM GRUPAMA 7,5 MILIONA DINARA ZA POBOLjŠANjE USLOVA ŽIVOTA

Beograd – Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, je potpisala ugovore sa predstavnicima udruženja i organizacija civilnog društva o dodeli 7,5 miliona dinara za realizaciju projekata koji će doprineti kvalitetnijem životu socijalnog stanovanja osetljivih grupa, kao što su deca i žene koji su žrtve porodičnog nasilja.

16. Juli 2018.

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA IZ PREŠEVA U BEOGRADU

Beograd – Izložba fotografija Krenara Halimija „Preševo, City of Equality,“ koja je posvećena izbegličkoj krizi tokom koje je kroz taj grad prošlo oko milion izbeglica na putu ka zapadnoj Evropi, će biti otvorena u sredu, 18. jula, u Kulturnom centru „Parabrod“ u Beogradu.

13. Juli 2018.

OTVOREN NAUČNO OBRAZOVNI CENTAR ZA MLADE U KLENIKAMA

Bujanovac, Klenike – Selo Klenike kod Bujanovca je juče dobilo Naučno obrazovni centar koji je namenjen mladima.

«Претходна страна   Следећа страна»