Arhiva vesti
                   

ROK ZA PODNOŠENjE PRIJAVA ZA JAVNE POZIVE ZA SOCIJALNO INOVATIVNE PROJEKTE ISTIČE 3.AVGUSTA

23. Juli 2018.

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Rok za podnošenje prijava za javne pozive za socijalno inovativne projekte, koje finansira Vlada Švajcarske kroz program Swiss PRO, ističe 3. avgusta 2018 godine, do kada zainteresovane organizacije civilnog društva i lokalne samouprave sa programske teritorije mogu da predlože projekte usmerene na potrebe ranjivih grupa i njihovo socijalno uključivanje.

Kroz javni poziv namenjen civilnom sektoru, u kom pravo učešća imaju organizacije sa iskustvom u sprovođenju projekata usmerenih ka ranjivim grupama, Swiss PRO program će da podrži do 25 organizacija za sprovođenje projekata u vrednosti od 10.000 do 14.000 evra.

Program će kroz drugi poziv da pruži tehničku podršku, a zatim i sredstva za sprovođenje projekata, u partnerstvu sa civilnim sektorom, za najviše 10 lokalnih samouprava iz programske oblasti koje pripadaju III i IV grupi prema stepenu razvijenosti.

Ukupna vrednost fonda za podršku socijalno inovativnim projektima iznosi 420.000 evra.

Dodatne informacije o pozivu, kriterijumima za izbor korisnika, načinu konkurisanja, kao i dokumentacija za prijavljivanje, su dostupni na veb sajtu programa i stranici „Konkursi“:swisspro.org.rs/konkursi/javni-pozivi

Izvor: Swiss PRO i Koordinaciono telo