Arhiva vesti
                   
26. Oktobar 2018.

„HODžINA KĆI“- ROMAN O ZBRANjENOJ LjUBAVI ALBANKE I SRBINA

Medveđa – Prvi roman novinara i pisca Milorada Doderovića iz Niša, poreklom iz okoline višenacionalne Medveđe, „Hodžina kći” biće promovisan na Sajmu knjiga u Beogradau, 26. oktobra, kojeg kritičari upoređuju delimično sa Šekspirovim  „Romeom i Julijom”, sa epskim narodnim pesmama ili sa delima Tomasa Mora i Tomaza Kampanele.

26. Oktobar 2018.

DRŽAVA RADNICIMA „GUMOPLATIKE“ ISPLATILA 25 MILIONA DINARA DUGA

Bujanovac – Država, kao većinski vlasnik bujanovačke „Gumoplatike“, je radnicima ove firme isplatila dugovanja od 25 miliona dinara, potvrdio je Slavoljub Ristić, predsednik Sindikata Nezavisnost u „Gumoplastici“.

25. Oktobar 2018.

OTVOREN KONKURS ZA DEVETU GENERACIJU PROGRAMA „PODELI SVOJE ZNANjE“

Beograd - Devetu godinu za redom je otvoren konkurs za generaciju mentorina u okviru programa „Podeli svoje znanje“, koji zajednički sprovode Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, Erste Banka, Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju i Evropski pokret u Srbiji.

25. Oktobar 2018.

STANOVNCI LEBANA I MEDVEĐE SABOROM U ITALIJI ČUVAJU USPOMENE

Medveđa – Srpska kulturna zajednica „Sveti Sava“, osnovana 2011. godine s ciljem okupljanja iseljenih sa juga Srbije, održala je peti po redu sabor Srba „Sačuvati od zaborava“u italijanskom gradu Valdanjo u regiji Veneto.

24. Oktobar 2018.

JAVNI KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA ZA PROGRAME U OBLASTI RAZVOJA INFORMACIONOG DRUŠTVA U REPUBLICI SRBIJI U 2018 – PROGRAMI ZA ŽENE U RURALU

Beograd - Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je uputilo javni poziv zainteresovanim udruženjima, zadužbinama i fondacijama, koji imaju status nevladinih organizacija, da podnesu predloge programa za sufinansiranje iz sredstava...

24. Oktobar 2018.

POMOĆ ZA SIROMAŠNE SEOSKE PORODICE

Medveđa – Eparhija niška je obezbedila i podelila prigodne pakete sa hranom, odećom, igračkama i kućnom hemijom siromašnim porodicama sa više dece.

23. Oktobar 2018.

KONCERT "ZVEZDICA” DANAS U MEDVEĐI

Medveđa – Leskovački dečji hor Zvezdice nastupiće u utorak, 23. oktobra od 12 sati pred publikom u Medveđi. Koncert se održava u sali Kulturnog centra.

23. Oktobar 2018.

PREDSTAVLjANjE PROGRAMA „EVROPA ZA GRAĐANE I GRAĐANKE” U NIŠU

Niš – Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, kao nacionalna kontakt tačka za Program Evropske unije „Evropa za građane i građanke” u Srbiji, u saradnji sa Informacionim kutkom Evropske unije u Nišu...

23. Oktobar 2018.

TRI VATROGASNA VOZILA SEKTORU ZA VANREDNE SITUACIJE MUP-A

Bujanovac – Potpredsednik vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prisustvovao je primopredaji tri navalna vatrogasna vozila koja su vatrogasci iz Južnog Velsa, udruženi u organizaciju „Blazing to Serbia”...

23. Oktobar 2018.

AVGANISTANSKA, IRANSKA I SRPSKA KUHINjA KOD LEVKA

Bujanovac – „Hrana nas zbližava“, bio je glavni moto svojevrsnog kulinarskog performansa u restoranu Levko u Bujanovcu.

«Претходна страна   Следећа страна»