Arhiva vesti
                   
25. Januar 2018.

SRPSKA KUĆA – LEVOSOJE KASNI ZBOG JUŽNE MORAVE

Bujanovac, Vranje – Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je tokom jučerašnje posete Pčinjskom okrugu da bi deonica putnog Koridora 10...

25. Januar 2018.

MINISTARSTVO KULTURE I INFORMISANjA: KONKURS ZA FINANSIRANjE ILI SUFINANSIRANjE PROJEKATA IZ OBLASTI SAVREMENOG STVARALAŠTVA U REPUBLICI SRBIJI U 2018. GODINI

Konkurs se raspisuje radi pružanja finansijske podrške kulturnim programima i projektima u oblasti savremenog stvaralaštva, a koji doprinose ostvarivanju opšteg interesa u oblasti kulture...

24. Januar 2018.

BUJANOVAČKI VRTIĆ DOBIO NOVU IGRAONICU

Bujanovac – Predškolska ustanova „Naša radost” u Bujanovcu dobila je novu igraonicu. Poklon je stigao od Fondacije „Dečija sela Srbija” sa kojom je potpisan ugovor o donaciji čija je vrednost 120.000 dinara.

24. Januar 2018.

SPREČENA KRAĐA KOLOSEČNOG PRIBORA U PREŠEVU

Preševo - U železničkoj stanici Preševo je sprečena krađa kolosečnog pribora, a privedene su dve osobe, saopštila je „Infrastruktura železnice Srbije".

23. Januar 2018.

MITROVIĆ: U BUJANOVAČKOM POGONU „JUMKA“ POSAO ZA 60 RADNIKA

Bujanovac- Narodni poslanik Nenad Mitrović rekao je kako očekuje da do 1. februara bude završena adaptacija zgrade bivšeg „Jugprometa“ u Bujanovcu u kome vranjski „Jumko“ planira otvaranje pogona konfekcije.

23. Januar 2018.

CRVENI KRST: PRIKUPLjENO 25 JEDINICA KRVI

Bujanovac  – U prvoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog davanja krvi, koju je u ponedeljak, u saradnji sa niškim Zavodom za transfuziju, organizovao Crveni krst Bujanovac, prikupljeno je 25 jedinica krvi.

23. Januar 2018.

KONKURS ZA PROJEKTE UDRUŽENjA RADI UNAPREĐENjA I ZAŠTITE LjUDSKIH PRAVA U REPUBLICI SRBIJI U OKVIRU PROGRAMA „SPROVOĐENjE ANTIDISKRIMINACIONIH POLITIKA U REPUBLICI SRBIJI ZA 2018. GODINU“

Kancelarija za ljudska i manjinska prava raspisuje Konkurs za projekte udruženja radi unapređenja i zaštite ljudskih prava u Republici Srbiji u okviru programa „Sprovođenje antidiskriminacionih politika u Republici Srbiji za 2018. godinu“.

22. Januar 2018.

ZA UREĐENjE PUTEVA U MEDVEĐI 52 MILIONA DINARA

Medveđa - Opština Medveđa će za putnu infrastrukturu ove godine dobiti 52 miliona dinara iz republičke kase, kazao je direktor „Puteva Srbije” Zoran Drobnjak na nedavnom sastanku predsednika opština Jablaničkog okruga sa potpredsednicim Vlade Republike Srbije Zoranom Mihajlović.

22. Januar 2018.

PREŠEVO: OBUSTAVA SAOBRAĆAJA ZBOG PADA SISTEMA

Preševo - Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu i izlazu iz Srbije, došlo je do obustave saobraćaja za teretna motorna vozila zbog pada carinskog sistema, saopštio je AMSS.

22. Januar 2018.

POLjOPRIVREDNICI ĆE PRVE SUBVENCIJE DOBITI POČETKOM MARTA

Preševo, Bujanovac, Medveđa – „Poljoprivrednici će prve subvencije dobiti već početkom marta,“ najavio je Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede. 

«Претходна страна   Следећа страна»