Arhiva vesti
                   

ZAVRŠEN TURNIR U MALOM FUDBALU „MEDVEĐA 2017“

31. Avgust 2017.

Medveđa - U Medveđi je završen turnir u malom fudbalu koji je započeo 18. avgusta 2017. godine. Takmičilo se 10 ekipa u kategoriji seniora i 5 ekipa u kategoriji juniora.

Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa, je na završetku turnira zaslužnim učesnicima turnira dodelio pehare, diplome, zahvlanice i novčane nagrade. 

Ekipni pobednik turnira u juniorskoj konkurenciji je ekipa „Novi Rio“, kojoj je pripala  novčana nagrada od 10.000 dinara, drugo mesto i novčanu nagradu od 7.000 dinara zauzela je ekipa „Stršljeni“, a treće mesto i nagrada 3.000 dinara pripalo je ekipi „Lavovi“.

Ekipni pobednik u kategoriji seniora je ekipa „Valensija“, kojoj je pripala novčana nagrada 70.000 dinara, drugo mesto i novčanu nagradu u vrednosti 40.000 dinara zauzela je ekipa „Mija-Medveđa“, a treće mesto i novčanu nagradu od 20.000 dinara zauzela je ekipa „Ivan Stojković“.

Mnogobrojna publika turnira smatra da se u Medveđi igra kvalitetan fudbal i da se fudbalskom klubu „Jablanica“, koji se takmiči u ligi Regiona istočne Srbije, smeši blistava budućnost jer mladih fudbalskih talenata ima u izobilju.

Organizatori turnira u malom fudbalu „Medveđa 2017“bili su Turistička organizacija opštine Medveđa i Sportski savez opštine Medveđa, dok je a generalni pokrovitelj bila Opština Medveđa.

Izvor: Info centar jug i Koordinaciono telo